FLIST-FLAST VIRAL

Es van burlar d'ella en una botiga i així va respondre a Facebook

Fa la volta al món la carta d'una noia a les dependentes que van fer mofa del seu somriure i dels seus pantalons

13731552 10154456141285921 893458927399158318 n

13731552 10154456141285921 893458927399158318 n

1
Es llegeix en minuts
MERITXELL FERNÁNDEZ / EL PERIÓDICO

No sempre és fàcil sentir-se bé amb un mateix, menys encara si et trobes persones que tenen conceptes diferents del que és el respecte o l'empatia. I, també, tots aquells que disfruten anant de compres saben que treballar de cara al públic no sempre és sinònim d'amabilitat.

Tot això ho ha pogut experimentar Harriet Kinton, la noia que ha escrit una carta a Facebook que s'ha fet viral, en què es dirigeix a dues dependentes d'una botiga de moda, Superdrug, que havien fet comentaris despectius en veu alta sobre els seus pantalons i el seu somriure.

Lluny d'arronsar-se, la noia es va acostar a elles per fer-los saber que era conscient de les seves burles i per mostrar-los el seu millor somriure abans de marxar, però va decidir que amb això no n'hi havia prou

LA VALENTIA DE REIVINDICAR EL RESPECTE

Harriett va pensar que era necessari fer públic aquest comportament per evitar que tornés a passar, així que va compartir al seu compte personal de Facebook un escrit en què explicava la seva experiència, un relat que ja ha sigut compartit més de 50.000 vegades. 

"Vaig sentir els comentaris que vau fer sobre el meu aspecte i els meus pantalons. Vau parlar prou alt perquè la majoria de la gent ho sentís. Evidentment, no és la primera vegada que feu comentaris i us en rieu d'algú, però sospito que altres vegades les persones al·ludides simplement giren la cara i se senten malament per dins". D'aquesta manera Kinton posava al seu lloc les dues treballadores.

La noia es va mostrar molt segura de si mateixa, i va afirmar que no la van afectar les mirades ni els comentaris de les dues dones, sinó el fet de veure que es divertissin actuant amb maldat amb una altra persona. "No sé què guanyeu fent això, a part de mirar amb cara de tontes quan us vau adonar que us havia sentit", afegia.

PREDICANT AMB L'EXEMPLE

Notícies relacionades

Qualsevol s'hauria deixat portar per les seves emocions i hauria redactat una carta on es pogués intuir ràbia o rancor, però Harriett va decidir predicar amb l'exemple i va acabar el seu escrit amb un 'missatge d'amor' a les dues dependentes, a qui va elogiar fins i tot el seu pentinat i el seu maquillatge. 

Gràcies a la viralització de l'escrit, l'empresa propietària de Superdrug es va disculpar amb la noia, que tampoc va voler revelar la identitat de les treballadores ni en quina secció de la botiga va passar l'incident. 

Temes:

Moda Facebook