Treball en Barcelona

Oportunitat laboral

Fins a 1.600 euros al mes per treballar de conserge a Barcelona

  • Amazon, Leroy Merlin i Mercadona busquen persones de més de 45 anys per treballar aquest estiu

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’arribada dels mesos d’estiu ha anat històricament acompanyada d’un augment d’ofertes al mercat laboral. Durant aquest període, una llarga llista d’empreses obre nous processos de selecció per reforçar les plantilles en vista de l’increment de feina de la campanya estival i l’absència d’alguns dels seus treballadors per vacances.

Les últimes dades sobre ocupació a Catalunya, de fet, mostren un descens notable de la quantitat de població aturada en la comunitat autònoma durant el mes de juny. Ara bé, molts dels llocs que s’ofereixen estan destinats a personal jove. Per això, alguns grups poblacionals es poden veure exclosos d’aquestes campanyes.

Oferta d’ocupació

Per sort, hi ha algunes vacants que sí que s’adapten a les persones de més edat. Recentment, IMAN Temporing, empresa especialitzada en recursos humans, ha publicat una oferta de feina per ser conserge d’un edifici d’oficines de Barcelona durant el mes d’agost.

Notícies relacionades

Es tracta d’un contracte temporal, de només 30 dies de durada, però que pot complir les necessitats de molts treballadors de diferent edat que es troben a la recerca d’ocupació, ja que només exigeix dos requisits: tenir experiència prèvia en consergeria i vestir uniforme.

Entre les funcions que complirà el treballador contractat, segons l’ETT, hi ha la neteja de les dependències, el manteniment dels aparells d’ús comú, la vigilància i el repartiment de correspondència, entre altres tasques. Per a la feina, s’ofereixen 1.600 euros bruts al mes per 40 hores setmanals de feina. La inscripció es fa a través de la pàgina web de l’ETT.

Temes:

Ocupació