Treball en Barcelona

Amazon té previst crear 2.000 nous llocs de treball a Espanya i tancar el 2022 amb més de 20.000 treballadors fixos

La companyia ha començat avui la campanya #SeasComoSeas, que anima els ciutadans a descobrir a quin lloc poden encaixar millor d’entre tota la gamma de llocs de treball que ofereix l’empresa

Amazon té previst crear 2.000 nous llocs de treball a Espanya i tancar el 2022 amb més de 20.000 treballadors fixos
3
Es llegeix en minuts

Amazon ha anunciat aquest dijous que el 2022 crearà 2.000 nous llocs de treball a Espanya, de manera que augmentarà la seva plantilla fins a un total de 20.000 empleats fixos. La companyia està contractant actualment persones amb tota mena de perfils i nivells educatius, incloent-hi més de 500 llocs en posicions tecnològiques com enginyers i desenvolupadors de ‘software’, científics de dades i professionals de machine learning, així com experts en el núvol i arquitectes de solucions per a Amazon Web Services.

 

«Estem increïblement orgullosos de poder continuar oferint una varietat tan àmplia d’oportunitats professionals a milers de persones a Espanya. Però volem anar més enllà: d’una banda, ens hem compromès a arribar als 25.000 empleats permanents per al 2025 i avancem en el camí correcte per aconseguir-ho; de l’altra, ens esforcem per convertir-nos en el millor ocupador de la Terra. És una ambició que ens prenem molt seriosament i que apliquem a tots els aspectes que guien la relació i el suport a totes les persones que treballen a l’empresa», ha destacat Mariangela Marseglia, vicepresidenta i directora general d’Amazon Espanya.

 

Segons les previsions de creixement actuals, Amazon se situaria en el top 10 d’empreses privades amb més empleats a Espanya. Les persones que treballen a Amazon perceben un salari competitiu i tenen accés, des del primer dia, a un paquet integral de beneficis que inclou un pla d’estalvi per a la jubilació i una assegurança mèdica. A més, a finals del 2021, Amazon havia contribuït a donar feina a més de 100.000 persones a Espanya, incloent-hi llocs indirectes en la seva cadena de subministrament, per exemple, en activitats de construcció, gestió de propietats i serveis professionals, però també a persones que treballen a les 12.000 pimes espanyoles que actualment venen en el ‘marketplace’ d’Amazon. Molts dels llocs de treball que Amazon va crear directament el 2021 es corresponen amb llocs d’alta qualificació i molta demanda, com el desenvolupament de ‘software’, les tecnologies de la informació i l’enginyeria.

 Amazon té llocs de treball disponibles per a tota mena de perfils

 Amazon té llocs de treball disponibles per a tota mena de perfils 

Amazon comença la campanya #SeasComoSeas, que anima els ciutadans a descobrir a quin lloc, de tota la gamma de llocs de treball que ofereix la companyia, encaixen. A partir d’una anàlisi ràpida de la seva personalitat, feta a través d’un test ‘online’ disponible a www.seascomoseas.com, les persones poden identificar les seves fortaleses professionals i explorar les oportunitats laborals que millor s’hi adapten.

 

«A Amazon oferim tota mena de llocs de treball per a tota mena de persones, des de les que comencen la seva carrera fins a les que tenen un doctorat; des dels que acaben de graduar-se fins a persones amb dècades d’experiència. Als nostres centres de treball hi ha un lloc per a tothom, a la nostra seu corporativa o als nostres estudis de gravació, als centres de recerca i desenvolupament de ‘software’ o als centres logístics, als centres d’atenció al client o als d’atenció a venedors. En els últims dos anys, l’empresa ha creat una mitjana de més de 100 llocs de treball permanents a la setmana, per tot el país, i tots amb un salari competitiu i un paquet complet de beneficis des del primer dia», ha assenyalat Fred Pattje, director d’Amazon Customer Fulfillment a Espanya, França i Itàlia.

 

Beneficis socials per treballar a Amazon

Beneficis socials per treballar a AmazonAmazon ofereix unes prestacions líders en el sector, com assegurança mèdica privada, descomptes per a empleats i un pla de pensions. Amazon també ofereix als empleats dels centres logístics un programa innovador denominat Career Choice, que proporciona finançament per a l’educació d’adults i ofereix el prepagament de fins al 95% de la matrícula i les taxes associades en cursos reconeguts oficialment, finançant fins a 8.000 euros en quatre anys.

Notícies relacionades

 

El 2021 i el 2022, Amazon va rebre la certificació Top Employer a Espanya, en reconeixement al seu entorn de treball divers i inclusiu i a les oportunitats de desenvolupament professional i als programes de formació que l’empresa ofereix als empleats. Amazon també ha sigut nomenada l’empresa més atractiva per treballar en l’economia digital segons el Randstad Employer Brand Research 2022, que va enquestar 10.000 persones a Espanya, i a principis d’aquest any, la companyia va ser reconeguda per LinkedIn com una de les millors empreses per treballar-hi.

Temes:

Amazon Ocupació