Treball en Barcelona

El sector immobiliari, ganxo per a emprenedors

Un interessant desenvolupament professional, atractius honoraris, així com una efervescent cartera d’immobles és el que prometen les ofertes d’ocupació de reconegudes i prestigioses agències

El sector immobiliari, ganxo per a emprenedors
3
Es llegeix en minuts

Diàriament es publiquen notícies sobre el bon moment que viu el sector immobiliari. Les xifres rècord en la compravenda de vivendes són una constant en els últims mesos i, segons els experts, es mantindran així en el futur més pròxim. Davant aquesta situació, les agències immobiliàries no paren de treballar, davant l’allau de clients que reben a la recerca d’immobles. En aquest escenari, és on apareixen les ofertes de feina per a assessors immobiliaris que copen els portals d’ocupació en aquests moments. Es necessiten professionals apassionats de les vendes, entregats a l’atenció al client i amb esperit emprenedor. Per a tot aquell que compti amb aquest perfil, IAD España ofereix interessants oportunitats per crear la seva pròpia agència immobiliària.

Al ser una xarxa immobiliària d’última generació, IAD treballa amb un concepte innovador, basat en l’ús de les noves tecnologies. Fomenten la digitalització de tots els seus serveis, i garanteixen sempre la seva professionalitat, proximitat i eficàcia en totes les seves gestions.

Amb delegacions a França, Portugal, Itàlia i Espanya, IAD compta amb més de 8.000 mànagers, que vol augmentar amb les ofertes d’ocupació que detallarem en aquest article i que té ara mateix actives per a les seves oficines a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

IAD Espanya selecciona:

ASSESSORS IMMOBILIARIS per a Barcelona

- 10 vacants.

Les 10 vacants que ofereix IAD España a Barcelona són oportunitats úniques per triomfar al mercat immobiliari de la ciutat. Muntar la teva pròpia agència immobiliària a Barcelona mai havia sigut tan senzill. Emprendre de la mà d’IAD és un camí que condueix directament a l’èxit, per a tot aquell professional que compti amb una alta motivació i busqui un projecte amb projecció. Aprofita l’aparador que ofereix aquesta xarxa internacional i aconsegueix els millors immobles de Barcelona, que podràs promocionar amb les millors i més avançades eines digitals.

Per inscriure-s’hi i més informació en oferta d’ocupació d’assesor immobiliari a Barcelona.

AGENTS IMMOBILIARIS per a Tarragona

- 10 vacants.

Tot el que es caracteritzi pel seu esperit emprenedor, té davant suna oportunitat laboral única, aprofitant la riquesa immobiliària de la Costa Daurada. A IAD busquen emprenedors immobiliaris a Tarragona. Per a tots aquests professionals s’ofereix la possibilitat de formar part d’un grup internacional, una pàgina web dedicada, publicació d’immobles a més de 200 portals, un pla de remuneració sense límits, així com un pla de formació continu.

Per inscriure-s’hi i més informació en oferta d’ocupació d’agent immobiliari a Tarragona.

MÀNAGER IMMOBILIARI per a Lleida

- 10 vacants.

A Lleida hi ha 10 vacants per a tot aquell que estigui interessat a crear la seva pròpia agència immobiliària digital, de la mà d’IAD España. Només hi hauràs d’aportar experiència comercial, mostrar una alta motivació i comptar amb un clar esperit emprenedor. Amb això, optaràs a formar part d’un grup internacional que t’ofereix la possibilitat de publicar la teva cartera d’immobles a més de 200 portals. Aprofita aquesta oportunitat única i demostra la teva vàlua en l’apassionant món del mercat immobiliari.

Per inscriure-s’hi i més informació en oferta d’ocupació de mànager immobiliari a Lleida.

AGENT IMMOBILIARI per a Girona

- 10 vacants.

Notícies relacionades

Per acabar, les ofertes d’ocupació d’IAD al territori català es tanquen amb 10 vacants més a Girona. Una província amb un clar atractiu immobiliari, atès el potencial amb què compta la Costa Brava. En aquest territori és on podràs convertir-te en un empresari immobiliari d’èxit, muntant la teva pròpia agència, gràcies a les oportunitats que t’ofereix IAD España. Aprofita la xarxa i infraestructura d’aquest potent grup internacional i promociona la teva cartera d’immobles en les millors condicions.

Per inscriure-s’hi i més informació en oferta d’ocupació d’agent immobiliari a Girona.

Temes:

Ocupació