Treball en Barcelona

Aquestes són les ofertes d’ocupació que qualsevol professional amb formació tècnica ha de consultar

A Serveo busquen candidats per cobrir vacants ben diverses per tot Catalunya

Aquestes són les ofertes d’ocupació que qualsevol professional amb formació tècnica ha de consultar
4
Es llegeix en minuts

¿Coneixes Serveo? És una companyia formada per 27.000 empleats, la qual s’ha consolidat com un referent en el desenvolupament de solucions integrals i innovadores per a infraestructures públiques i privades en els sectors del transport, la salut, la indústria, la ‘facility management’ i l’energia. Aquest ampli ventall fa que l’empresa necessiti contínuament mà d’obra professional i qualificada, i per això la generació de llocs de treball és una constant. Així ho demostren les ofertes d’ocupació de Serveo que pots consultar en aquest article.

Però, ¿què té d’interessant treballar a Serveo? Els responsables d’aquest grup entenen cada dia com un desafiament, amb l’ambició d’impulsar un futur millor, de servir els seus clients amb capacitat i solvència i de ser els millors companys de viatge. A Serveo cuiden el seu equip, fomentant el seu creixement professional i personal en un extraordinari ambient de feina. Es fomenta la valentia i la diversitat per continuar creixent i millorant.

Amb tot això, qualsevol candidat a la recerca d’ocupació se situa davant un desafiament apassionant. A Serveo busquen professionals com tu.

SERVEO selecciona:

OFICIAL/A DE PRIMERA DE MANTENIMENT MECÀNIC DE MAQUINÀRIA per a Santa Perpètua de Mogoda. Des de la Direcció d’Infraestructures es pretén incorporar un/a oficial/a de primera de manteniment mecànic per a la delegació est de Serveo Industria. S’ofereix un contracte indefinit, un paquet retributiu competitiu i experiència treballant amb els millors professionals del sector. Clica a aquí per obtenir més informació i inscriure’t en l’oferta d’ocupació d’oficial/a de primera de manteniment mecànic de maquinària a Santa Perpètua de Mogoda.

OFICIAL/A DE PRIMERA FRIGORISTA per a Tarragona. Per optar a aquest lloc, Serveo demana FP o un grau superior, formació en gasos fluorats, RITE, PRL i coneixements tècnics elèctrics i de climatització. Clica a aquí per obtenir més informació i inscriure’t en l’oferta d’ocupació d’oficial/a de primera frigorista a Tarragona.

OPERARI/ÀRIA PER A MANTENIMENT DE PISCINA PÚBLICA per a Sant Quirze del Vallès. És fonamental acreditar experiència demostrable de 2 anys, com a mínim, en el manteniment d’instal·lacions i piscines. Clica a aquí per obtenir més informació i inscriure’t en l’oferta d’ocupació de manteniment de piscina pública de Serveo a Sant Quirze del Vallès.

Des de la divisió d’Indústria de Serveo es busca un/a TÈCNIC/A DE PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS per a Santa Perpètua de Mogoda. S’ofereix un contracte indefinit, desenvolupament i projecció professional i formació contínua. Clica a aquí per obtenir més informació i inscriure’t en l’oferta d’ocupació de tècnic/a de prevenció de riscos laborals a Santa Perpètua de Mogoda.

Les oportunitats de Serveo arriben també als estudiants, com és el cas de la BECA PER A ESTUDIANTS EN TECNOLOGIES INDUSTRIALS que ofereix a Santa Perpètua de Mogoda. El candidat seleccionat tindrà l’oportunitat de donar suport en funcions com col·laborar amb el manteniment de la política de qualitat i medi ambient en el contracte, supervisar les 5 S, i editar i desenvolupar plans i esquemes d’obres, entre d’altres. Es tracta d’una beca remunerada de 6 + 6 mesos prorrogables. Clica a aquí per obtenir més informació i inscriure’t en l’oferta d’ocupació de beca per a estudiants en tecnologies industrials a Santa Perpètua de Mogoda.

A la Seu d’Urgell necessiten un/a TÈCNIC/A D’OPERACIONS AEROPORTUÀRIES. L’objectiu principal d’aquest lloc és la planificació i gestió de les operacions aeroportuàries: assignar les places a les aeronaus, plans de vol, taxes aeroportuàries, etc. Clica a aquí per obtenir més informació i inscriure’t en l’oferta d’ocupació de tècnic/a d’operacions aeroportuàries a la Seu d’Urgell.

En la Direcció d’Infraestructures es requereix la incorporació d’un/a CAP D’OBRA DE REFORMES I REHABILITACIONS D’EDIFICACIONS a Tarragona. S’ha d’ocupar del control de la producció diària, la gestió de comandes i l’estoc, la planificació de l’obra i la comprovació de documentació de prevenció del personal i subcontractes. Clica a aquí per obtenir més informació i inscriure’t en l’oferta d’ocupació cap d’obra de reformes i rehabilitacions d’edificacions a Tarragona.

Es busca també incorporar un/a ENGINYER/A D’ESTUDIS/LICITACIONS ‘FACILITY MANAGEMENT’ I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA a Barcelona. S’ha d’encarregar d’elaborar les ofertes o licitacions de ‘facility management’ (manteniment de les instal·lacions, eficiència energètica, neteja d’interiors i serveis auxiliars) a les quals s’ha decidit concórrer, en el seu aspecte tècnic i econòmic, i coordinar els recursos necessaris per garantir la seva presentació en el termini i de la manera que s’hagin establert, d’acord amb les directrius marcades per la direcció. Clica a aquí per obtenir més informació i inscriure’t en l’oferta d’ocupació d’enginyer/a d’estudis/licitacions ‘facility management’ i eficiència energètica a Barcelona.

Notícies relacionades

Així mateix, necessiten un ARQUITECTE/A DE GESTIÓ DE MANTENIMENT D’ACTIUS IMMOBILIARIS a Lleida, la missió del qual és gestionar el manteniment dels actius immobiliaris de Serveo a la província. Clica a aquí per obtenir més informació i inscriure’t en l’oferta d’ocupació d’arquitecte/a de gestió de manteniment d’actius immobiliaris a Lleida.

Des de la Divisió de Serveo Industria se selecciona un/a GESTOR/A DE SERVEIS INDUSTRIALS a Castellbisbal. S’ofereix un contracte indefinit, formació i desenvolupament professional i un pla de retribució flexible i beneficis a empleats. Clica a aquí per obtenir més informació i inscriure’t en l’oferta d’ocupació de gestor/a de serveis industrials a Castellbisbal.

Temes:

Ocupació