Treball en Barcelona

Treballa com a ‘rider’ amb tots els avantatges d’un professional assalariat

GRUPO CRIT compta amb desenes de llocs vacants en diferents ciutats, en els quals ofereix contracte laboral amb alta en la Seguretat Social

Treballa com a ‘rider’ amb tots els avantatges d’un professional assalariat
2
Es llegeix en minuts

El nombre de repartidors/es de menjar a domicili, comunament coneguts com a ‘riders’, han crescut enormement en els últims temps. El creixement de les tantes i tantes plataformes digitals que reparteixen a domicili, malgrat el que podien anunciar respecte a l’entrada en vigor de la llei que el regula, ha motivat un augment de la demanda d’aquesta ocupació. Amb l’objectiu d’oferir sempre les millors condicions laborals, l’agència de col·locació de personal GRUPO CRIT ofereix una sèrie d’avantatges per treballar com a repartidor/a en una època en què l’èxit d’aquesta activitat es veu reflectit als carrers amb tants i tants repartidors a domicili.

L’arribada de noves empreses és una mostra que el negoci és rendible amb unes millors condicions laborals. Tal com recull la nova llei de riders, els repartidors tenen una relació laboral amb les companyies i no poden ser considerats autònoms.

En aquesta línia treballa CRIT, oferint llocs d’aquest tipus amb característiques que van d’acord amb el que dicta la ‘llei rider’. A continuació, presentem els avantatges que CRIT ofereix per treballar com a rider.

Contracte per hores de treball, no per comanda

Contracte per hores de treball, no per comandaD’acord amb la nova ‘llei rider’, CRIT ofereix als seus empleats un contracte laboral amb alta en la seguretat social i per compte d’altri. Això és essencial per garantir una seguretat i estabilitat als treballadors. En aquest sentit, CRIT ofereix als seus ‘riders’ un contracte laboral per hores de treball i no per comanda, a més de cobrir despeses del desplaçament a aquelles persones que facin els repartiments amb moto. També hi ha la possibilitat de firmar contractes més estables o fins i tot de dies solts. Per això, per a qualsevol persona amb carnet de moto i moto pròpia, aquesta tasca es pot convertir en un complement molt desitjable a final de mes.

Perfil d’un repartidor/a

Perfil d’un repartidor/aL’ocupació de ‘rider’ es converteix en una oportunitat més que perfecta per a tots aquells que vulguin compaginar l’activitat o fins i tot per a qui, potser, no tinguin tanta sort en la recerca laboral en altres branques. A més, aquest model laboral ha facilitat la incorporació al mercat de perfils que tenien dificultats per trobar una feina d’aquest tipus: migrants sobrequalificats, persones que cuiden dependents o aquells que, havent superat els 50 anys, no tenen experiència en el sector. Així mateix, també és una bona manera perquè els joves puguin continuar estudiant, compaginant les tasques acadèmiques amb una feina que els atorgui una paga a final de mes.

Horari lliure i flexibilitat

Horari lliure i flexibilitatAmb tot això, el lloc de ‘rider’ també es fa perfecte per a estudiants i pluriocupats, sent més que compatible amb tota mena de públics. Aquest treball permet adaptar la disponibilitat horària amb una jornada laboral flexible de dinars i/o sopars que afavoreix la possibilitat de combinar i establir els horaris de la manera que més convingui.

Notícies relacionades

Això significa que, a part de poder seleccionar o planificar els dies de disponibilitat, també es podrà negociar l’horari. L’activitat cobreix entorn de tres o quatre hores al menjar i tres o quatre més en el sopar. En cap de setmana s’ofereixen també jornades laborals totals amb el mateix horari de dinars i sopars. Els dies festius es paga un extra.

No deixis passar aquesta oportunitat i treballa de ‘rider’ en bici o moto a MadridBilbaoSaragossaBarcelonaSevilla i moltes ciutats més.

Temes:

Ocupació