Accidents de trànsit

Vuit morts i sis ferits a les carreteres durant el cap de setmana

  • MAPA | AP-7: aquests són els trams en què es reduirà la velocitat màxima

Vuit morts i sis ferits a les carreteres durant el cap de setmana
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Vuit persones han mort i sis més han resultat ferides en els vuit accidents mortals que s’han registrat a les carreteres espanyoles durant el cap de setmana, segons ha explicat a Europa Press una portaveu de la Direcció General de Trànsit (DGT).

Per dies, divendres es van comptabilitzar dos sinistres mortals, tots dos a Castella i Lleó. El primer es va registrar en el quilòmetre 21 de la carretera SG-205, terme municipal de San Pedro de Gaíllos (Segòvia), on la sortida de via d’un turisme va provocar la mort d’una persona i quatre ferits. Aquella mateixa jornada, a Monfarracinos (Zamora), a la CL-612, va morir un home de 64 anys després d’una col·lisió per abast de dos vehicles.

Notícies relacionades

Dissabte, un conductor de 59 anys va perdre la vida després d’un sinistre a l’A-1, al seu pas per Aranda de Duero (Burgos), després de sortir el seu vehicle de la via i bolcar. A Guadasuar (València), una persona va morir després de bolcar amb el seu turisme a la CV-50, mentre que a El Saucejo (Sevilla) una col·lisió frontolateral entre dos camions va provocar un mort i un ferit. A l’A-7250, al seu pas per Tolox (Màlaga), un motorista de 50 anys va morir després d’una caiguda de la moto.

Finalment, diumenge, segons el balanç provisional de Trànsit fins a les 20.00 hores, la bolcada d’un camió a la SE-40, a Dos Hermanas (Sevilla), va provocar la mort del seu conductor de 57 anys. A més, un motorista de 40 anys va perdre la vida a l’A-8128, al seu pas per Utrera, també a Sevilla, després de sortir de la via amb la seva motocicleta.