Trànsit

Les cues per tornar a Barcelona sumen fins a 33 quilòmetres de retencions

  • Catalunya encara un inici de tardor marcat per les pluges

  • Els punts negres de l’autopista AP-7 a Catalunya després d’un any sense peatges

Les cues per tornar a Barcelona sumen fins a 33 quilòmetres de retencions

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La normalitat i la rutina a la feina i l’escola ha tornat a la nostra vida, i per això molta gent concentra el seu oci en el cap de setmana i aprofita per fer una sortida fora del seu poble, comarca, o fins i tot província. Però amb aquests desplaçaments acumulats en la tornada –concentrada sobretot a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)–, les carreteres preferides dels usuaris s’han col·lapsat aquest diumenge.

El Servei Català de Trànsit ha notificat fins a 18 quilòmetres de retencions a l’AP-7 direcció Barcelona, 11 d’aglutinats a la zona de la Roca del Vallès, i 7 més entre Sant Celoni, Martorell i Castellbisbal.

Notícies relacionades

També, una altra via altament afectada ha sigut la C-16, amb 10 quilòmetres de retencions a Cercs (Barcelona), també direcció a la capital de la província.

També hi ha hagut més retencions a les carreteres N-II (3 km) a Tordera, la C-17 (3 km) a Ripoll, la C-55 (3 km) a Castellgalí, la C-31 (3 km) a Santa Cristina d’Aro i la C-32 (2 km) a Alella; totes en direcció Barcelona.