Cues quilomètriques.

Enèsim col·lapse a l’AP-7 per un accident al Penedès

El xoc entre una furgoneta i un camió interromp el trànsit i genera retencions durant hores

1
Es llegeix en minuts

Un accident entre una furgoneta i un camió a l’AP-7 a Castellet i la Gornal (Alt Penedès) aquest dimarts poc després de les vuit del matí ha provocat cues quilomètriques que, sis hores després, encara seguien. Segons el Servei Català de Trànsit, el xoc ha tallat completament l’autopista en aquest punt, el que ha generat cinc quilòmetres de cua en un primer moment.

Trànsit ha informat a través de Twitter de l’incident, l’endemà que l’operació tornada de la segona Pasqua de dilluns provoqués nombrosos problemes en aquesta via d’alta capacitat que, des que es van aixecar els peatges, protagonitza retencions constantment.

Afectacions a l’enllaç amb l’AP-2

L’accident a Castellet i la Gornal han acumulat fins a 10 quilòmetres en un primer moment, i els vehicles han arribat fins a Sant Llorenç del Penedès. Això també ha generat cues a l’enllaç amb l’AP-2 a Banyeres del Penedès.

Notícies relacionades

L’alta densitat circulatòria a l’AP-7 ha fet que les retencions arribessin als 16 quilòmetres, segons les mateixes fonts, per les tasques de retirada dels vehicles implicats en l’accident, que tallava un dels tres carrils de la via.

Altres accidents i incidències

Els problemes a l’AP-7 no han sigut els únics d’aquest dimarts. A l’N-340 a Reus (Baix Camp), l’A-2 Esparreguera (Baix Llobregat) o la C-32 entre Vilassar de Mar i Alella (Maresme), amb accidents o avaries de vehicles, han complicat molt la circulació.