Va ser detingut

Un conductor begut i drogat recorre 23 km en contradirecció per la C-17 a Osona

Els Mossos van tallar la carretera per evitar que es produís un accident

alcohol

alcohol

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos van detenir un home que circulava en sentit contrari per la C-17 i que duplicava la taxa d’alcohol permesa. El conductor, de 44 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Badalona, ha sigut acusat d’un presumpte delicte de conducció temerària i de conduir sota els efectes de l’alcohol. Els fets van passar dissabte a les sis del matí.

Notícies relacionades

El 112 va rebre diverses trucades alertant d’un vehicle que circulava en direcció contrària a prop de Gurb. El cos policial va tallar la circulació en sentit Barcelona, per evitar que els usuaris de la via es trobessin el vehicle, mentre localitzaven el conductor. Va ser detingut en el quilòmetre 84,5 de la mateixa C-17, dins del terme municipal de Montesquiu.

L’home, que va recórrer 23 quilòmetres en direcció contrària, va donar una taxa de 0,58 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire expirat al ser sotmès a la prova de l’alcoholèmia, més del doble de la taxa permesa legalment. També li van fer la prova de detecció de drogues, que va donar un resultat positiu en cocaïna.