Suposada agressió

Detenen un simpatitzant de Vox per amenaçar amb una navalla un veí a Terrassa

El denunciant ha cridat «feixistes» a una parada de la formació de l’extrema dreta, que nega que l’autor dels fets «sigui militant»

La fiscalia demana deixar lliure un líder mafiós armeni que va ser detingut a Terrassa

Detenen un noi per apunyalar-ne un altre a Terrassa

Detenen un simpatitzant de Vox per amenaçar amb una navalla un veí a Terrassa
1
Es llegeix en minuts
Clàudia Mas
Clàudia Mas

Ubicada/t a Sabadell

ver +

Un veí de Terrassa ha denunciat un intent d’apunyalament després de protestar per la presència d’una parada de Vox a la rambla d’Ègara a la ciutat vallesana. L’home ha cridat «feixistes» als simpatitzants de la formació de l’extrema dreta presents a la parada.

Tot seguit, una de les persones que es trobava al costat de la parada del partit de Vox «ha començat a perseguir-lo amb una navalla a la mà», segons apunta la denúncia i assenyala Marc Ferrer, el president de la Unitat contra el Feixisme i el Racisme (UCFR), que també afirma que el simpatitzant de Vox «ha intentat apunyalar la víctima fins a tres vegades».

A més, el president de la plataforma assegura que el succés l’han vist almenys quatre testimonis i que «per casualitat passava una patrulla de la policia local», la qual ha detingut l’autor. Així ho confirma a aquest diari l’Ajuntament de Terrassa, que apunta que s’ha realitzat la detenció d’una persona per un «presumpte delicte d’amenaces amb arma blanca» i, segons exposen, «s’investigaran els fets».

En un comunicat, la formació de l’extrema dreta de Vox nega que «l’autor sigui afiliat» al partit, lamenta «el succés» i diu desconèixer els motius de l’agressió.

La denúncia

Segons relata la denúncia, a les onze del matí d’aquest dijous, 20 de juliol, la víctima estava passejant per la rambla d’Ègara de Terrassa i ha cridat a una caseta de publicitat electoral «feixistes, feixistes, feixistes».

Una persona que «era més amunt de la caseta, davant aquest crit, ha contestat: ‘¿Què vas dient?’», i, segons apunta el document, se li ha encarat traient una navalla, se li ha acostat i li ha tocat la part esquerra del maluc.

Notícies relacionades

El denunciant declara «haver estirat el peu per apartar l’agressor» i que «l’agressor l’ha intentat apunyalar fins a quatre vegades al tronc». Finalment, assegura que s’ha acostat a una patrulla de la policia local a la qual ha explicat els fets.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO