A Badalona

Garriga interromp un acte de Vox per encarar-se a manifestants antifeixistes

Lamenta que els Mossos no hagin llançat pilotes de goma i clavat «cops de porra»

1
Es llegeix en minuts
El Periódico
ACN

El secretari general de Vox, Ignacio Garriga, ha interromput l’acte del partit a Badalona per encarar-se als manifestants independentistes que han protestat amb cassoles i crits antifeixistes durant tot el míting. El líder del partit d’extrema dreta ha parat de parlar per «comptar els passos» que el separaven dels «totalitaris», s’hi ha acostat ràpidament i l’han hagut de separar del grup de persones contràries a la formació, informa l’ACN. Els Mossos d’Esquadra han format un cordó policial durant la resta de l’acte per separar els assistents de la trentena d’antifeixistes. En un moment del seu discurs, ha lamentat que els Mossos d’Esquadra no haguessin disparat «pilotes de goma» i no haguessin clavat «cops de porra» per dissuadir els contraris a la formació.

Notícies relacionades

Garriga ha lamentat la falta de «llibertat política», ja que, segons el seu parer, el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, «no ha permès» dur a terme actes a Vox sense separar les manifestacions contràries, informa l’ACN. El dirigent ha dit que en la protesta hi havia «quatre energúmens» i els ha acusat d’insultar i de «tirar pedres».

La trentena de persones que s’han reunit a la Rambla de Badalona, just darrere del míting, han fet una cassolada, han xiulat i han fet càntics com «Fora feixistes dels nostres barris», sense que hi hagi constància de cap llançament d’objectes.