S’hi uneix Salvament Marítim

S’intensifica la recerca de la dona desapareguda a Ullastrell després de les inundacions

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Salvament Marítim s’ha afegit aquest dissabte al dispositiu de recerca de la dona desapareguda a Ullastrell (el Vallès Occidental) després de les pluges de dimarts. A més, els Bombers de la Generalitat hi han incorporat un helicòpter del Grup d’Actuacions Especials (GRAE).

L’helicòpter revisarà des de l’aire «tot el riu Llobregat» fins a la desembocadura, on Salvament Marítim reforçarà la recerca, han indicat fonts dels Bombers a Europa Press. El dispositiu també compta amb 15 dotacions dels Bombers i equips de prevenció activa forestal que centren la recerca en zones pròximes al riu amb acumulació de canyes on la dona «podria haver quedat encallada».

Drons i submarinistes

Notícies relacionades

A més, inclou un equip de drons que pentina la zona i unitats subaquàtiques del GRAE. Els serveis d’emergències van identificar dijous peces de roba de la dona desapareguda a diversos punts d’una riera seca de la localitat, i segons els Bombers «no hi ha indicis que hi hagi més desapareguts».

Treballen amb la hipòtesi que la dona era dins del cotxe en el qual dimecres van trobar un home que havia mort, a la zona de Can Font.