Nomenament

Esther Calbo, segona catedràtica de l’hospital Mútua Terrassa

La doctora ha rebut el reconeixement en Medicina de la Universitat Internacional de Catalunya.

Esther Calbo, segona catedràtica de l’hospital Mútua Terrassa

Mútua Terrassa

1
Es llegeix en minuts
EFE

La doctora Esther Calbo Sebastián s’ha convertit en la segona catedràtica de l’Hospital Universitari Mútua Terrassa (Vallès Occidental), un nomenament que suposa un reconeixement en l’àmbit acadèmic i científic. La doctora ha aconseguit la càtedra en Medicina de la Universitat Internacional de Catalunya.

«L’obtenció de la càtedra per part de la doctora Calbo també suposa consolidar el compromís de la institució cap a la transmissió del coneixement així com la voluntat de continuar dotant de contingut l’acreditació rebuda a principis del 2009, quan l’HUMT va ser reconegut com a hospital universitari», assenyalen des del centre hospitalari. Des del 2020 l’entitat va comptar amb prop de 1.200 estudiants de Grau, Postgrau, Màster i Formació Sanitària Especialitzada.

Esther Calbo és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), especialista en Medicina Interna (2003) i doctora en Medicina també per la UAB (2010). La seva carrera professional en l’àmbit sanitari es va iniciar el 1998 en el Servei de Medicina Interna de l’HUMT com a metge resident.

Notícies relacionades

Després de 17 anys primer com a metge adjunta de l’esmentat servei i després com a cap de la Unitat de Malalties Infeccioses de l’HUMT, el 2020 va ser nomenada directora de l’Àmbit Mèdic de la Fundació Assistencial Mútua Terrassa.

Els mèrits curriculars de la doctora Esther Calbo així com el seu projecte docent i d’investigació l’han fet mereixedora del més alt reconeixement acadèmic –docent i d’investigació– i sens dubte, aquesta nova càtedra suposarà un estímul per a les noves generacions docents.

Temes:

Terrassa