Servei públic

La Generalitat destinarà 4,6 milions d’euros a construir un nou parc de Bombers a Terrassa

  • La previsió és que les obres comencin en els pròxims mesos i que finalitzin en un termini màxim de dos anys

  • Comptarà amb plaques fotovoltaiques que serviran per donar resposta a les necessitats energètiques de la instal·lació i, així, serà un equipament sostenible

La Generalitat destinarà 4,6 milions d’euros a construir un nou parc de Bombers a Terrassa

Ayuntamiento de Terrassa

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha afirmat que destinaran 4,6 milions d’euros per construir un nou parc de Bombers a Terrassa (Vallès Occidental), que s’ubicarà al mateix emplaçament que les actuals instal·lacions. La previsió és que les obres comencin en els pròxims mesos i que finalitzin en un termini màxim de dos anys, segons ha explicat Elena aquest dimarts després de visitar l’equipament al costat de l’alcalde de la ciutat, Jordi Ballart, ha informat el departament en un comunicat.

El nou parc, amb una superfície construïda de 1.800,17 metres quadrats, tindrà tres altures: a la planta semisubterrània hi haurà gimnàs i instal·lacions; a la planta baixa, la part administrativa, vestidors, aules i cotxeres; i a la primera planta, locals de descans, cuina, menjador i terrassa.

Comptarà amb plaques fotovoltaiques que serviran per donar resposta a les necessitats energètiques de la instal·lació i, d’aquesta manera, serà un equipament sostenible i amb consum gairebé nul.

Notícies relacionades

Al recinte de Bombers de Terrassa, que en l’actualitat compta amb 3.677 metres quadrats, treballen 41 efectius i 12 voluntaris i el 2021 va portar a terme 1.882 serveis.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO