Del 9 al 27

El Festival de Jazz de Terrassa torna aquest març i presenta el seu cartell

El cartell està centrat en la figura d’una cantant anònima que «vol ser un homenatge a les dones del jazz, sobretot les que van ser pioneres»

El Festival de Jazz de Terrassa torna aquest març i presenta el seu cartell
1
Es llegeix en minuts
EFE

La 41a edició del Festival de Jazz de Terrassa (Vallès Occidental) tornarà a celebrar-se entre el 9 i el 27 de març i aquesta setmana s’ha presentat el cartell de l’esdeveniment, realitzat per l’artista egarenca Carme Aliaga.

L’acte de presentació s’ha fet al pati de la galeria Espai G d’Art, un emplaçament amb una vinculació habitual amb el Festival i que ha acollit diverses exposicions col·lectives sobre el gènere del jazz.

El cartell està centrat en la figura d’una cantant anònima que «vol ser un homenatge a les dones del jazz, sobretot les que van ser pioneres», ha afirmat l’autora.

De l’9 al 27 de març

Aliaga ha volgut «recuperar la idea de la fotografia antiga d’esperit retro, contraposada a una imatge més actual de fons més abstracte i amb fragments més coloristes». L’artista s’ha referit també a l’expressivitat de la cantant, que reflecteix «vitalitat i optimisme davant l’època actual de boques tapades». El 41è Festival Jazz Terrassa se celebrarà del 9 al 27 de març en diferents escenaris de la ciutat egarenca i la comarca.

Des de l’organització s’ha decidit posposar de nou la celebració del Picnic-Jazz Vallparadís, l’esdeveniment multitudinari que cada any tenia lloc a l’aire lliure al parc de Vallparadís. L’edició d’aquest 2022 torna al seu període habitual el mes de març i recupera els concerts matinals a la via pública. També es faran exposicions, la ruta gastronòmica «Menjazz» o el programa pedagògic «Visquem el Jazz», entre altres activitats complementàries.

Notícies relacionades

La programació del festival es donarà a conèixer al llarg de les pròximes setmanes.

Més notícies de Terrassa a EL PERIÓDICO