Estafa

El desfalc de l’AV de Terrassa descobert amb la Loteria és de 45.000 euros

El problema és que es van vendre més participacions de les que es podien fer

El desfalc de l’AV de Terrassa descobert amb la Loteria és de 45.000 euros
1
Es llegeix en minuts
EFE

El desfalc que ha patit l’Associació de Veïns Grups Gibraltar-Lluís Companys de Terrassa (Vallès Occidental) posat al descobert amb la venda de la loteria de Nadal ascendeix a 45.000 euros, segons els càlculs de l’entitat, que es va adonar de la falta dels diners quan el número que venien va resultar premiat.

Segons informa el ‘Diari de Terrassa’, la gestora que ha assumit la direcció de l’entitat ha xifrat en 45.000 euros els diners desapareguts dels seus comptes bancaris, després que un membre de la junta les buidés, vengués més participacions de les que podia vendre de la loteria de Nadal i no pagués els dècims.

El desfalc es va posar al descobert quan, abans del sorteig, l’administració de loteria va comunicar a l’entitat veïnal que no s’havien abonat els dècims del número reservat, el 86744, que va resultar premiat amb cinc euros per euro jugat.

Tot i que els nous responsables van pagar a l’administració els dècims, el problema és que es van vendre més participacions de les que es podien fer.

L’associació de veïns calcula que s’han venut 945 participacions del mateix número entre la gent del barri, de les quals 800 estaven avalades pels dècims reservats i pagats i 145 no, el que seria una estafa perquè no tenen cap dècim al darrere que les garanteixi.

Segons han confirmat els Mossos d’Esquadra a Efe, no han rebut cap denúncia sobre els fets, tot i que no descarten que la denúncia s’hagi posat directament als jutjats.

Notícies relacionades

L’entitat veïnal continua treballant amb una gestora per investigar i aclarir els fets amb la voluntat de pagar el premi corresponent a tots els agraciats al més aviat possible.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Terrassa