Successos

Desarticulen una organització dedicada al tràfic de cocaïna a Terrassa

La Policia Nacional ha detingut vuit persones

Desarticulen una organització dedicada al tràfic de cocaïna a Terrassa

EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha desarticulat una organització criminal dedicada al tràfic de cocaïna a Terrassa (Vallès Occidental).

L’operatiu, en què també ha participat la Policia Municipal de Terrassa, ha acabat amb vuit persones detingudes, quatre d’elles ja ingressades en presó preventiva.

Els agents van fer vuit registres simultanis, dos d’aquests en vivendes transformades per adulterar la droga. L’operació va començar a principis d’aquest any, quan es va detectar l’existència d’un grup estructurat i jerarquitzat.

El líder era l’encarregat de subministrar la cocaïna a altres membres, que la venien al consumidor final als seus propis vehicles.

La banda actuava principalment als barris de Sant Pere Nord i Sant Llorenç, però també es desplaçava a l’Hospitalet de Llobregat amb grans mesures de seguretat.

Dels vuit registres, sis van ser a vivendes de Terrassa, una a l’Hospitalet i una vuitena en una botiga d’alimentació que era un punt de venda de droga.

Els agents van intervenir 2,155 quilos de cocaïna, 144 grams de cabdells de marihuana, 71.000 euros en efectiu i una arma de foc, així com substàncies químiques per adulterar la cocaïna.

Notícies relacionades

Als vuit detinguts se’ls atribueixen delictes de pertinença a un grup criminal, contra la salut pública, tinença lícita d’armes i blanqueig de capitals.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Terrassa