Baixa saturació d’oxigen

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, confinat deu dies per una afecció respiratòria

  • Tot i que ha donat negatiu en Covid-19, Ballart explica que des de fa dies té dificultats per respirar

  • El primer regidor s’ha mantingut ingressat unes hores a l’Hospital de Terrassa després de ser derivat des de l’atenció primària

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, confinat deu dies per una afecció respiratòria
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcalde de Terrassa (Vallès Occidental), Jordi Ballart, ha explicat a través del seu compte de Twitter que es troba en aïllament domiciliari després de ser diagnosticat d’una afecció respiratòria. Segons relata el mateix Ballart, aquest matí ha acudit a un centre d’atenció primària (CAP), perquè feia dies que tenia dificultats per respirar.

Així, el primer regidor ha sigut derivat a l’Hospital de Terrassa, on ha estat unes hores ingressat i on li han fet «una exploració per la baixa saturació d’oxigen». Tot i que el test de Covid-19 ha donat negatiu, l’alcalde explica que li han receptat deu dies d’aïllament domiciliari, atesos els símptomes presentats i el context sanitari actual.

Així, Ballart ha aprofitat per agrair als professionals sanitaris la feina feta durant tota la pandèmia, una tasca que la qualificat d’«impagable». A més, ha assenyalat que el seu equip està «reprogramant l’agenda per poder fer el màxim possible de forma telemàtica des de casa».

Notícies relacionades

L’alcalde de Terrassa ja va haver d’estar en confinament domiciliari a mitjans de desembre, després que es notifiqués un positiu de coronavirus dins del seu equip de treball.

Més notícies de Terrassa, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA