Cultura

El grup musical Manel tornarà als escenaris aquest divendres a Terrassa

  • Manel tocarà al Centre Cultural Terrassa els dies 5 i 6 de febrer a les 20 h

  • El grup barceloní presentarà el seu cinquè disc, ‘Per la bona gent’, publicat l’octubre del 2019

  • Amb aquestes actuacions, el grup de folk-pop, donarà el tret de sortida a una gira de concerts

El grup musical Manel tornarà als escenaris aquest divendres a Terrassa
1
Es llegeix en minuts

El grup musical Manel farà aquest divendres 5 de febrer a Terrassa (Vallès Occidental) el seu primer concert després de cinc mesos allunyat dels escenaris.

El grup de folk-pop barceloní presentarà el seu cinquè disc, ‘Per la bona gent’, publicat l’octubre del 2019, en una gira de concerts que iniciarà els dies 5 i 6 de febrer al Centre Cultural Terrassa, segons ha informat aquest centre en un comunicat.

La gira portarà Manel a ciutats com ara Sant Cugat del Vallès, Madrid, València, Girona, Lleida, Crevillent, Barcelona i Sabadell durant els pròxims mesos. A ‘Per la bona gent’, la banda ratifica la seva aposta pel pop contemporani amb dotze cançons preparades juntament amb el productor novaiorquès Jake Aron.

Electrònica, tradició i classicisme

Electrònica, tradició i classicismeEl Centre Cultural Terrassa defineix l’àlbum com «un viatge al·lucinant a cavall d’un so personal i absolutament intransferible» i com la combinació d’«electrònica, tradició i elements del classicisme, del hip-hop i del present urbà per demostrar que, de Manel, només pots esperar el més inesperat».

‘Per la bona gent’ és el primer àlbum de Manel editat pel seu propi segell discogràfic, Ceràmiques Guzmán, i, el 2019, va aconseguir ocupar el primer lloc de la llista oficial de vendes de discos a Espanya, tant en físic com via ‘streaming’.

Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé van formar el 2007 el grup Manel, una banda que combina el pop amb la música folklòrica, i el 2008 va sortir al mercat el seu primer disc, ‘Els millors professors europeus’.

Notícies relacionades

Amb dotze anys de carrera i quatre àlbums publicats, Manel és l’únic grup que ha aconseguit liderar la llista d’èxits musicals espanyols en quatre ocasions consecutives amb discos interpretats en català.

Més notícies de Terrassa, en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA