Davant les noves restriccions

L’Ajuntament de Terrassa cedirà espais esportius municipals a l’aire lliure a clubs i gimnasos per fer activitats

  • La iniciativa s’implementarà fins al 17 de gener, mentre es mantinguin vigents les restriccions

  • La cessió serà gratuïta

  • S’està treballant perquè les escoles d’art també puguin utilitzar aquests espais

L’Ajuntament de Terrassa cedirà espais esportius municipals a l’aire lliure a clubs i gimnasos per fer activitats
1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Terrassa cedirà espais esportius municipals a l’aire lliure a clubs i gimnasos de la ciutat perquè puguin portar a terme les seves activitats complint totes les mesures sanitàries per frenar els contagis de coronavirus.

La iniciativa s’implementa d’entrada fins al 17 de gener, mentre es mantinguin vigents les restriccions d’activitats d’entitats d’aquesta tipologia. La cessió serà gratuïta, i en paral·lel es treballa perquè les escoles d’art també puguin fer ús d’aquests espais.

El consistori també preveu ajuts econòmics directes per a aquest i altres sectors afectats per les restriccions, així com bonificacions a les taxes municipals per reduir l’impacte econòmic mentre l’activitat no es pugui portar a terme amb normalitat.

Garantir una certa activitat en els negocis

La proposta pretén garantir una certa activitat en els negocis afectats per les noves mesures, sobretot en iniciatives que «formen part del teixit social i econòmic de la ciutat, contribueixen al benestar de la ciutadania i de la seva qualitat de vida», segons detalla l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart. A més, es preveuen ajuts econòmics directes per recolzar tot el teixit empresarial de la ciutat.

Notícies relacionades

D’altra banda, també s’està estudiant una reducció, o fins i tot exempció, de la taxa de residus per a aquests establiments de cara al 2021, així com altres bonificacions en taxes municipals.

Més notícies de Terrassa en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Terrassa