DELINQÜÈNCIA

Detinguda una parella per donar una pallissa a un home a Terrassa per robar-li

Els fets van succeir el 13 d'octubre sobre la una de la matinada, quan la parella es va acostar a la víctima i van començar a colpejar-la fins que va caure a terra

Quan l'home va perdre el coneixement, els agressors van aprofitar per sostreure-li les pertinences que portava

zentauroepp55649026 15 02 2017 cotxe dels mossos d esquadra  arxiu   catalu a es201029184940

zentauroepp55649026 15 02 2017 cotxe dels mossos d esquadra arxiu catalu a es201029184940 / MOSSOS D ESQUADRA TWITTER

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 40 anys i una dona de 35, parella sentimental, per haver clavat una pallissa a un veí de Terrassa que sortia d’un restaurant i deixar-lo inconscient al carrer per tot seguit robar-li el rellotge, la cartera i documentació.

Tal com ha informat la policia catalana, els fets van passar el 13 d’octubre sobre la una de la matinada, quan la parella es va acostar a la víctima, que sortia de sopar en un restaurant ubicat al carrer d’Emili Badiella de Terrassa, i sense provocar-lo ni dir paraula, van començar a colpejar-lo fins que va caure a terra.

Una vegada tirat a terra, van continuar agredint-lo fins que l’home va perdre el coneixement, moment que van aprofitar els delinqüents per sostreure-li les pertinences que portava.

Presó per als dos agressors 

Els agents van iniciar una informació amb aquests fets i els van poder relacionar amb dos sospitosos que ja s’havien mostrat agressius anteriorment, tenien antecedents per atemptat contra agents de la policia local i van ser reconeguts per testimonis.

Notícies relacionades

Els presumptes agressors van ser detinguts dijous, 19 de novembre, i després de passar a disposició judicial, el jutge ha decretat l’ingrés a presó per a tots dos.

Més notícies de Terrassa en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA