INICI ESCOLAR

L'institut Antoni Ubach de Terrassa no obre per la presència de vespes

Dos dels nius van ser retirats sense problema però el tercer es va haver d'arrencar, provocant que les vespes es quedessin a la mateixa zona

La previsió és que es pugui reprendre la normalitat en aquest centre educatiu en un breu termini de temps, que no s'hauria d'allargar més enllà de tres dies

vista-general editada

vista-general editada

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’institut escola Antoni Ubach de Terrassa no ha pogut obrir les seves portes aquest dilluns a causa de la presència de vespes, per la qual cosa l’inici del curs s’haurà de demorar uns dies.

Segons han informat fonts de l’Ajuntament de Terrassa, la presència d’aquests insectes es va detectar la setmana passada i ahir diumenge es va procedir a retirar els tres nius trobats al centre.

Dos dels nius van ser retirats seguint els mètodes establerts per a aquests casos i es van col·locar en bosses per al seu trasllat, mentre que per al tercer va ser impossible utilitzar aquest sistema, i per això es va optar per arrencar-lo, provocant que les vespes es quedessin en aquesta mateixa zona sense que se les pogués desplaçar.

Es preveu una demora de tres dies 

Per aquesta raó, aquest dilluns el centre educatiu no ha pogut obrir les seves portes, i malgrat haver emès un comunicat oficial en què es detalla la situació, alguns alumnes han anat al centre sense poder accedir-hi.

Notícies relacionades

La previsió és que es pugui reprendre la normalitat en aquest centre educatiu en un breu termini de temps, que no s’hauria d’allargar més enllà de tres dies.

Més notícies de Terrassa en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA