PREVENCIÓ COVID-19

Terrassa reactiva el Comitè de Seguiment Covid-19 com a prevenció davant els nous brots

Tot i que la situació al municipi és actualment bona, l'Ajuntament, ha decidit reactivar aquest òrgan per estar preparats davant qualsevol incidència

El consistori té previst crear una xarxa de comunicació i seguiment estable per tal de poder actuar de manera àgil i eficient

terrassareunio

terrassareunio

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Terrassa ha decidit reactivar el Comitè de Seguiment Covid-19, l’òrgan que va estar en funcionament des que es va declarar l’estat d’alarma fins a l’inici de la fase 1, com a mesura preventiva davant els nous brots d’algunes ciutats. 

Aquesta estructura de decisió i gestió va funcionar, apunta el consistori, diàriament analitzant la situació del municipi i prenent les mesures pertinents segons l’evolució de l’emergència. 

Tot i que, diu el govern municipal, la situació sanitària a Terrassa i la zona del Vallès Oest és, actualment, bona, es pren aquesta decisió de manera preventiva per tenir un «sistema sanitari preparat amb els recursos necessaris per fer front als diferents escenaris». 

Aquest dispositiu estarà en funcionament fins que es normalitzi la situació

El consistori ha declarat que l’aparició dels recents brots de Covid en alguns municipis els ha impulsat a reactivar la iniciativa de manera permanent fins que la situació es normalitzi. A més, apunten que «la situació viscuda durant els mesos de març i abril ha provocat aquesta reactivació preventiva». 

El comitè, que compta amb la participació de diferents serveis municipals, estarà «especialment actiu» el mes d’agost i, assegura l’Ajuntament de Terrassa, està preparat per afrontar qualsevol incidència que es pugui produir en relació amb la crisi sanitària. 

Notícies relacionades

En línia amb l’anterior, el consistori té previstos la creació d’una xarxa de comunicació i seguiment estable com el Consell Assessor del Comitè d’Emergència de Protecció Civil i Salut Comunitària per tal d’actuar de la manera més àgil i eficient possible. 

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA