BALLET

El Centre Cultural de Terrassa acull la representació d''El Trencanous' a càrrec del Ballet de Barcelona

Més enllà de l'espectacle, el Centre Cultural ofereix el programa educatiu 'Exploradors de la dansa', orientat a l'alumnat de primària

fcasals46247263 icult el cascanueces de la cnd agota las localidades en st c181213155751

fcasals46247263 icult el cascanueces de la cnd agota las localidades en st c181213155751

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Centre Cultural de Terrassa acollirà els dies 11 i 12 de gener –a les 18.00 h– la representació d’‘El Trencanous’ a càrrec del Ballet de Barcelona. Aquesta producció és «un dels plaers més dolços de la temporada nadalenca», afirmen des del Centre Cultural.

Quan el rellotge marca les dotze la nit de Nadal, la Clara, una valenta i agosarada jove, lluita entre soldats de joguina i ratolins entremaliats. I viatja amb el seu príncep a un món ple de màgia i de fantasia. Així arrenca la premissa d’aquest espectacle, que compta amb diverses col·laboracions: de l’Esbart Dansaire de Rubí, la Fundació FUPAR, el Jove Ballet de Catalunya i la Colla de Castellers de Sarrià.

El Ballet de Barcelona està dirigit per Carlos Renedo (Barcelona) i Chase Johnsey (Florida), dos ballarins amb una llarga trajectòria en el món de la dansa. Els seus integrants, de catorze nacionalitats diferents, «destaquen per la seva versatilitat», afirmen des del centre.

‘Exploradors de la dansa’

Més enllà de l’espectacle, el Centre Cultural Terrassa ofereix el programa educatiu ‘Exploradors de la dansa’, orientat a l’alumnat de primària. L’objectiu és posar en contacte els alumnes amb tots els aspectes que intervenen en una producció de dansa, des dels assajos fins a l’espectacle final.

L’equip artístic i tècnic de Ballet de Barcelona serà l’encarregat de mostrar el treball que hi ha davant i darrere de l’escenari de la producció d’‘El Trencanous’.

Notícies relacionades

Així, els alumnes en coneixeran la història, el vestuari, els aspectes tècnics com la il·luminació i l’escenografia, assistiran a un assaig i participaran fent una coreografia. El taller finalitza amb diverses funcions escolars d’‘El Trencanous’ per a totes les escoles participants. En la primera edició de l’activitat van participar 1400 alumnes.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA