Terrassa acull una nova edició del 'Saló Juguem+' amb activitats destinades al públic familiar

S'habilitarà una zona on la Creu Roja oferirà tallers i activitats, així com un espai de lactància

salo-juguem-terrassa

salo-juguem-terrassa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El ‘Saló Juguem+’ de Terrassa obrirà les portes aquest diumenge 29 de desembre i oferirà un ampli ventall d’activitats destinades al públic familiar. El Recinte Firal de Terrassa acollirà una nova edició del certamen que se celebrarà del 29 de desembre al 4 de gener. Organitzat per La Xarxa de Terrassa, amb la col·laboració de l’Ajuntament, el ‘Juguem +’ també compta amb la participació de diferents entitats i associacions que ofereixen el seu recolzament i col·laboració en el certamen.

El ‘Juguem+’ proposa una sèried’activitats de caràcter educatiu i lúdic que «ajuden a fomentar entre els nens i joves participants valors com la solidaritat o la integració a través de la participació en tallers creatius, pictòrics o diversos espais de jocs distribuïts en diferents àmbits i temàtiques», afirmen des de l’Ajuntament.

Presència de les entitats locals

Així, el ‘Juguem+’ disposarà d’una zona destinada al joc, amb activitats com llits elàstics, una ‘econòria’, castells inflables, jocs o un circuit de minimotos entre altres propostes. El Saló també disposarà d’un espai on entitats i organitzacions ciutadanes, culturals o esportives de la ciutat mostraran les diferents activitats que desenvolupen.

A més, s’habilitarà una zona on la Creu Roja oferirà tallers i activitats, així com un espai de lactància. Els cossos de seguretat com els Bombers o la Policia també seran presents al Saló per donar a conèixer el seu treball a les persones visitants a través de diferents activitats de caràcter lúdic.

Visita del patge Xiu-Xiu

El Saló també rebrà la visita del patge Xiu-Xiu. L’emissari real visitarà el recinte firal dimecres 1 de gener, a partir de les 18 h, per saludar tots els visitants, recollir les cartes dels nens i fer-les arribar a Ses Majestats els Reis d’Orient.

Notícies relacionades

El Saló obrirà cada dia de 16 a 21 h, excepte el dia 31, que tancarà a les 20 h, i el 3 de gener, que també obrirà al matí, de 9:30 a 13:30 h. D’aquesta manera, els nens i joves participants en els centres municipals d’hivern també podran assistir al saló.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA