01 juny 2020

Anar al contingut

MARIHUANA

Els Bombers descobreixen una plantació de marihuana després d'un incendi en una vivenda de Terrassa

La Policia Municipal va localitzar el titular de la vivenda, que tenia la vivenda llogada, i va quedar pendent la localització de la persona resident

El Periódico

Els Bombers descobreixen una plantació de marihuana després d'un incendi en una vivenda de Terrassa

FERRAN SENDRA

Els Bombers van descobrir dissabte passat 19 d’octubre una plantació d’unes 200 plantes de marihuana després de l’incendi en un edifici de Terrassa. A les 10.40 h de dissabte, la Policia Municipal va rebre informació d’un incendi en una vivenda del carrer de la Verge del Carme, a l’altura del carrer de Mossèn Àngel Rodamilans.

Diverses unitats de Bombers van accedir a l’interior de la vivenda on, segons les informacions dels veïns, hi podia haver una persona atrapada.

A la recerca de la persona resident

Els efectius de Bombers van accedir a l’interior de la vivenda, on no hi havia ningú, i van comprovar que el foc havia sigut producte d’una manipulació del cabal elèctric, ja que hi havia unes 200 plantes de marihuana, que havien quedat calcinades.

Des del cos de policia local expliquen que es va localitzar el titular de la vivenda, que va explicar que tenia la vivenda llogada, i va quedar pendent localitzar la persona resident.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA