TORNADA A LES AULES

Terrassa prepara un dispositiu policial per agilitar la mobilitat en l'inici del curs escolar

Un total de 105 efectius de la Policia Municipal treballaran en la regulació del trànsit i la protecció escolar

35024640 l

35024640 l / lev dolgachov

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un total de 105 efectius de la Policia Municipal de Terrassa treballaran en tasques de regulació del trànsit i de protecció escolar en diferents punts de la ciutat. L’operatiu s’ha organitzat en dues fases –del 12 al 16, la primera, i a partir del 17, la segona– amb «una disminució progressiva d’efectius policials una vegada analitzat l’impacte inicial».

Segons apunten des de l’ajuntament, el dispositiu especial de la Policia Municipal es planteja per: garantir la seguretat dels alumnes a les entrades i sortides dels centres escolars; mantenir la fluïdesa del trànsit; aconsellar els ciutadans, i que conductors i vianants compleixin i respectin les normes de circulació.

Agents matí i tarda

Durant els primers dies de curs, «quan habitualment els alumnes accedeixen de manera escalonada a les aules, segons el curs, es mantindran els efectius fora dels horaris definits com de màxima intensitat», apunten des del consistori. El servei es durà a terme amb més incidència al matí i a la sortida dels estudiants a la tarda, i es mantindrà el control al migdia.

Notícies relacionades

El dispositiu estableix punts de regulació amb agents de policia en els encreuaments per agilitar el trànsit i reforçar la senyalització existent a cada cas, així com la presència d’efectius a les entrades i sortides dels centres escolars, «prioritzant aquells centres més conflictius des del punt de vista del trànsit», apunten des de l’ajuntament.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments