ACTUACIÓ POLICIAL

La Policia Municipal de Terrassa deté dues persones per un presumpte robatori amb força

El propietari del pis va trobar els detinguts a l'interior quan va arribar a casa

cielo-terrassa

cielo-terrassa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Municipal de Terrassa va detenir dimarts passat, 30 de juliol, dues persones per un presumpte delicte de robatori amb força en una vivenda dels grups de Montserrat. A les 17.44 h, un ciutadà va trucar a la central per informar que s’havia trobat dues personesa l’interior del seu domicili quan va arribar.

“Aquestes dues persones van marxar corrent, però el denunciant va poder facilitar als agents la seva descripció”,expliquen des de l’ajuntament.

Una patrulla es va desplaçar al lloc dels fets, i va observar que la porta d’entrada del pis es trobava forçada, mentre que una altra patrullava localitzar els presumptes autors del robatori en un parc proper al carrer de Cantàbria i els va detenir.

Més actuacions

A més, la Policia Municipal va denunciar la matinada de dimecres 31 un conductor per circular sota els efectes de l’alcohol. A les 12.12 h, una patrulla del cos municipal va aturar un turisme al carrer de l’Escultor Blay, a l’altura del carrer de Monistrol.

Notícies relacionades

El conductor, que presentava signes de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques, va donar un resultat positiu de 0,68 mg/l en les proves d’alcoholèmia. Per aquesta raó, “serà investigat per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit”, apunten des del consistori.

Més notícies de Terrassa a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA