Concurs

Els premis Vinari dels Vermuts registren un rècord de participació

La Masia Freixa de Terrassa acull per primera vegada aquesta distinció al millor vermut català

170117-oficina-turisme-masia-freixa

170117-oficina-turisme-masia-freixa

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La cinquena edició dels Premis Vinari dels Vermuts ha registrat un rècord de participació i, encara sense haver tancat les inscripcions, ha superat els 50 vermuts en concurs.

Organitzat per Vadevi, aquest dimarts se n’ha fet la presentació oficial a la Masia Freixa, un emblemàtic edifici modernista de Terrassa, que acull per primera vegada la celebració d’aquesta distinció.

Un jurat format per una vintena d’experts, entre sommeliers, enòlegs i periodistes especialitzats, faran un tast a cegues dels vermuts el 8 d’abril i el dia 11 es donarà a conèixer el resultat d’aquesta anàlisi en el transcurs d’un acte que conduirà l’actor Biel Duran.

En la roda de premsa de presentació, la directora tècnica dels premis, Ester Bachs, ha destacat que entre els vermuts que s’han presentat hi figuren propostes clàssiques però també n’hi ha algunes de més innovadores, fet que demostra "la bona salut i qualitat del vermut català".

Les categories es divideixen entre blancs, negres i reserves, tot i que també hi haurà altres estils, i es distingiran les millors etiquetes o 'packaging' i també, en col·laboració amb el Club del Bàrman, es triarà el millor vermut per a cocktail.

Notícies relacionades

En paral·lel, els digitals 'Món Terrassa' i el 'Tot Barcelona' triaran quina és la millor vermuteria de les dues ciutats.

Més notícies de Terrassa

Temes:

Gastronomia