Literatura

Convoquen la 1a edició del premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes en català

L'ajuntament convoca també la 16a edició del premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia catalana juntament amb Amics de les Arts i Joventuts Musicals

anna-muri-i-agust-bartra

anna-muri-i-agust-bartra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració de l’entitat local Amics de les Arts i Joventuts Musicals, convoca el primer premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes en català. Les obres aspirants a aquest premi hauran de ser originals i inèdites, escrites en català.

La decisió del premi es farà pública el dia 19 de novembre en un acte públic a la Biblioteca Central de Terrassa. El premi té una dotació de 1.000 euros atorgada per Voliana Edicions, a més de la publicació de l’obra en edició comercial del llibre guanyador.

El jurat de la convocatòria del 2019 està format per Natàlia Cerezo, Jaume Closa, Isidre Grau, Agnès Peiró, Jordi Solé Camardons i Jordi F. Fernández, que hi actuarà com a secretari sense vot.

Premi Agustí Bartra

L’Ajuntament de Terrassa, també amb la col·laboració d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, convoca una nova edició del premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra. Es tracta de la setzena edició d’un guardó que, com en anys anteriors, premiarà una obra original i inèdita escrita en català.

Com en les edicions anteriors, el premi consistirà en la publicació en edició comercial del llibre guanyador. L’Ajuntament de Terrassa facilitarà la publicació de l’obra en règim de coedició amb Pagès Editors. El veredicte del jurat es coneixerà en el transcurs de l’acte públic organitzat per l’ajuntament el 19 de novembre del 2019 a la Biblioteca Central de Terrassa.

Notícies relacionades

El jurat de la setzena edició del premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia està format per Neus Aguado, Jaume Aulet, Antoni Clapés, Xavier Macià, Llorenç Soldevila i Jordi F. Fernández, que hi actuarà com a secretari sense vot.

Més notícies de Terrassa