Transport públic

Terrassa impulsa una campanya perquè la ciutat sigui zona 2

d0wk-zgxqaerhsr

d0wk-zgxqaerhsr

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’Ajuntament de Terrassa ha posat en marxa una campanya que porta per títol'Volem Terrassa Zona 2', per reclamar que la ciutat passi a ser considerada amb aquesta mesura tarifària del transport públic.

Es tracta d’una iniciativa municipal per "liderar la reivindicació", compartida per sindicats, agents econòmics i socials i que preveu, entre altres coses, la instal·lació de cartells de gran format a prop de les estacions, segons ha informat el consistori en un comunicat.

L’Ajuntament ha recordat que des que es va situar la localitat vallesana com a zona 3, el 2001, s’han aprovat quatre acords del ple, els anys 2015 i 2016 i dos el 2018, i ha assegurat que Terrassa pateix un "greuge tarifari".

La campanya està orientada en aquesta línia, així com en el perjudici que suposa en comparació amb altres municipis dels voltants, i per això exigeix el canvi de zona tarifària de forma "urgent".

Notícies relacionades

En cas que no s’adopti la modificació, ha reclamat "una rebaixa provisional" dels preus dels títols de transport fins que es disposi de la T-Mobilitat.

Més notícies de Terrassa