Dansa

La nova Crea Dance Company de Maria Rovira estrena 'Carmina Burana' a Terrassa

Més de 120 artistes sortiran a escena acompanyats per la música de dos pianos, set percussionistes i dos cors

carminaburana2

carminaburana2 / Pedro Vidal

1
Es llegeix en minuts
EFE

La coreògrafa Maria Rovira i la seva nova companyia Crea Dance Company estrenaran el proper dia 29 al Centre Cultural de Terrassa una nova versió de ‘Carmina Burana’, amb més de 120 artistes en escena.  L’elenc estarà acompanyat per la música de dos pianos, set percussionistes i dos cors.

Entre els intèrprets destaca el ballarí Keyvin Martínez, que es posa a la pell de Carlos Acosta a la pel·lícula que sobre aquest artista acaba de presentar al Festival de Sant Sebastià la cineasta Iciar Bollaín.

Notícies relacionades

L’obra, que també es podrà veure el dia 30, es basa en els poemes que van inspirar el compositor Carl Orff i que parlen de "l’exaltació dels sentits, el plaer d’experimentar al màxim la vida terrenal, la matèria, la luxúria, els diners, un conjunt de valors tergiversats que provoquen un extremisme contraposat als valors religiosos d’aquella època".

Maria Rovira, formada en la dansa clàssica, contemporània i el flamenc, va començar els seus estudis de dansa a l’Institut del Teatre de Barcelona i també va estar al Conservatori Internacional de Dansa de París i a l’escola Merce Cunningham i Martha Graham de Nova York.