El programa 'Operación Triunfo' torna a TVE des de Terrassa

L'Acadèmia d'OT estarà ubicada en tres plantes del Parc Audiovisual amb 1.200 m2 i 50 càmeres

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / TERRASSA

El 'talent show' 'Operación Triunfo' 2017 tornarà a TVE a partir de dilluns que ve, segons ha anunciat RTVE en la presentació del programa televisiu, realitzat al Parc Audiovisual de Catalunya de Terrassa.

El director de RTVE, Carles Gonzàlez, ha destacat que "és una aposta molt important" per a la corporació i que es tracta d'una producció conjunta entre l'ens televisiu i la productora Gestmusic Endemol.

L'Acadèmia d'OT estarà ubicada en tres plantes del Parc Audiovisual, de 1.200 metres quadrats i amb 50 càmeres, i a les plantes inferiors, de 1.000 metres quadrats, hi haurà els departaments de producció i tècnics, a més del plató, de 1.300 metres quadrats, amb capacitat per a 600 persones de públic i una desena de càmeres.

Concursants

Aquest dilluns, divuit concursants començaran una gala, presentada per Roberto Leal, que servirà per escollir els setze que finalment participaran en el 'talent show', després d'un càsting que ha recorregut diferents punts d'Espanya i al qual s'han presentat 9.833 persones.

Un jurat fix, integrat per Mónica Naranjo, Jose Pérez-Orive i Manuel Martos, al qual se sumarà un convidat setmanalment, avaluarà les actuacions dels concursants. Entre la plantilla de professors hi ha antics coneguts, com la directora de l'Acadèmia i responsable del càsting, Noemi Galer i Manu Guix, així com Guille Milkiway, Mame Márquez, Sheila Ortega i Cristina Burgos, entre d'altres.

El director de Gestmusic Endemol, Tinet Rubira, ha apuntat a la qualitat dels participants: "Volem que es converteixin en estrelles i que el públic s'enamori d'aquests concursants".

Notícies relacionades

A més de la gala setmanal, diàriament es farà una tira a La 1 de 20 a 20.30 hores per seguir la formació dels concursants, tot i que hi haurà un canal 24 hores específic per seguir al minut el que hi passi.

Més notícies de Terrassa