Expedició catalana

Els Minyons de Terrassa converteixen la Marina Bay de Singapur en 'plaça de vuit'

La colla malva descarrega el tres i el quatre de vuit juntament amb la torre de set i un vano de cinc durant el seu viatge a Àsia

foto 3137934

foto 3137934

1
Es llegeix en minuts
ACN / TERRASSA

Els Minyons de Terrassa tanquen la seva gira a Singapur, acompanyant la missió empresarial catalana a Àsia, convertint l'àrea de Marina Bay en ‘plaça de vuit’.

En una actuació a l'altre costat de la badia del Marina Bay Sands, els de la camisa malva han descarregat la torre de set i el tres i el quatre de vuit, a més d'un vano de cinc que, al costat de les tres torres de l'edifici de Marina Bay, han configurat una imatge única.

El president de la colla, Cesc Poch, assegura que ha estat un orgull haver pogut actuar en un lloc tan emblemàtic en representació de la ciutat, el país, el món casteller i els seus valors.

Malgrat que les estructures de vuit pisos estan molt per sota de la capacitat de la colla, Poch posa en valor el fet d'haver fet castells de vuit a l'altre costat del món i amb només 230 castellers.

Notícies relacionades

Per a ell això suposa una injecció “d'energia” per acabar la temporada. D'aquí un mes, els Minyons tancaran l'any amb la celebració de la seva diada, on s'espera una programació de màxims.

Més notícies de Terrassa

Temes:

Singapur