Ocupació

Media Markt contractarà 90 persones per al nou centre de Terrassa

L'ajuntament col·labora amb l'empresa en el procés de selecció de personal a través del Servei d'Ocupació Municipal

1
Es llegeix en minuts

Media Markt contractarà 90 persones per al nou centre de Terrassa, ubicat al Parc Vallès, que obrirà les portes els pròxims mesos. L'ajuntament col·laborarà en el procés de selecció de personal a través de la seva empresa municipal, Foment de Terrassa SA, que ha derivat 132 persones de la borsa de treball del Servei d'Ocupació Municipal que s'ajusten als perfils que la companyia està buscant, entre ells caixers, mossos de magatzem, venedors i personal per al servei postvenda.

L'alcalde del municipi, Jordi Ballart, celebra que la companyia hagi escollit la ciutat per al procés d'expansió. “Aquest és un indici molt positiu que Terrassa està tornant a agafar velocitat per a una nova reactivació econòmica”, assegura.

A més, Foment de Terrassa SA i Media Markt firmen un conveni mitjançant el qual, l'ajuntament posa a disposició de l'empresa la utilització de les aules de formació del Campus Professional Vallparadís i les aules de l'edifici de Foment per portar a terme les entrevistes de feina, sessions grupals i altres accions que es derivin del procés de selecció.

Media Markt també s'ha compromès a participar i col·laborar, d'acord amb les seves possibilitats, amb Foment de Terrassa i el Servei d'Ocupació de l'ajuntament en accions comunes que afavoreixin una millora de l'ocupabilitat de les persones que estan buscant feina, així com accions formatives, pràctiques o altres programes impulsats des de les administracions públiques.

Notícies relacionades

Més notícies de Terrassa

 

Temes:

Media Markt