TENNIS

Nadal pateix una ruptura de set mil·límetres a l’abdomen, però vol jugar les semifinals de Wimbledon

Nadal pateix una ruptura de set mil·límetres a l’abdomen, però vol jugar les semifinals de Wimbledon

REUTERS/Matthew Childs

1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Rafa Nadal pateix una ruptura de set mil·límetres en un dels músculs abdominals, segons les proves mèdiques a què s’ha sotmès aquest dijous. Nadal pretén jugar les semifinals de Wimbledon davant Kyrgios demà divendres, malgrat que va posar en dubte que pogués fer-ho després del dur partit de quarts de final.

Nadal tenia previst entrenar-se a les 12.30 (hora local), però va canviar l’horari per poder examinar-se a fons de la seva dolença. «És obvi que hi ha alguna cosa que no va bé», va dir en la roda de premsa posterior al duel davant Taylor Fritz.

Nadal s’ha presentat a les 14.00 h a l’All England Tennis Club i, minuts després, ha començat a entrenar-se per començar a preparar el partit contra Kyrgios.

Atenció mèdica 

Nadal va començar a tenir molèsties a l’abdominal a meitat del segon set del seu partit contra Taylor Fritz. Va sortir de la pista per ser tractat i va competir fins al final per a desesperació de Fritz, que va admetre que per primera vegada va voler plorar per una derrota.

Notícies relacionades

El manacorí pot jugar amb normalitat tant de dreta com de revés, però pateix quan ha de servir. Per això va fer serveis menys potents i més liftats, acomodant el cos per al colpeig d’una manera diferent. Tot i així, Nadal va assegurar que el dolor era allà, i que sentia una fuetada que l’afectava en un parell de colpejos.

Malgrat això, a poc a poc va anar guanyant sensacions a la pista i va poder acabar amb victòria un partit èpic decidit en el super ‘tie-break’ definitiu del cinquè set.