TENNIS

Sèrbia s’aboca amb Djokovic

El president de Sèrbia assegura que el seu país lluitarà per defensar el tennista de l’«assetjament» sofert a Austràlia

Sèrbia s’aboca amb Djokovic
1
Es llegeix en minuts

El president de Sèrbia, Aleksandar Vucic, va assegurar que el seu país lluitarà per defensar el tennista Novak Djokovic i que les autoritats del país balcànic estan treballant perquè s’aturi «l’assetjament» del jugador.

Djokovic, número u del món, es troba retingut a l’aeroport de Melbourne per un problema amb el seu visat, que al ser sol·licitat per un membre del seu equip no va tenir en compte l’exempció mèdica que ha rebut per poder disputar el Open d’Austràlia.

El tennista serbi ha estat incomunicat en una habitació custodiada i, després de diverses hores aïllat, se li ha tornat el telèfon mòbil. Djokovic ha pogut parlar amb el president del seu país, que li ha mostrat tot el seu suport.

«Acabo d’acabar una conversa telefònica amb Novak Djokovic. Li vaig dir que tot Sèrbia està amb ell i que les nostres autoritats estan prenent totes les mesures perquè s’aturi l’assetjament al millor tennista del món en el menor temps possible», va dir Vucic en una publicació a les seves xarxes socials

Notícies relacionades

«D’acord amb totes les normes del dret internacional, Sèrbia lluitarà per Novak Djokovic, per la justícia i la veritat», va afegir.

S’espera que les autoritats australianes prenguin una decisió en els pròxims minuts sobre si deixar passar Djokovic al país o no.