Djokovic participarà a l’Open d’Austràlia amb exempció mèdica

Djokovic participarà a l’Open d’Austràlia amb exempció mèdica

Getty

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea
Sergi López-Egea

Periodista

Especialista en Periodisme esportiu i ciclisme

ver +

El número u del món, el serbi Novak Djokovic, ha revelat avui que defensarà el seu títol de l’Open d’Austràlia a Melbourne després de rebre una exempció mèdica, al no estar vacunat contra la covid.

Djokovic, que s’havia negat fins ara a revelar si s’havia vacunat o no, va afirmar anteriorment que no estava segur de si competiria al Grand Slam a causa de les restriccions per entrar a Austràlia.

«Vaig passar un temps fantàstic amb els meus éssers estimats durant les vacances i avui em dirigeixo a «Down Under» (una forma col·loquial de definir Austràlia en anglès) amb un permís d’exempció», va dir el jugador serbi a les seves xarxes socials.

Només els jugadors totalment immunitzats o amb una exempció mèdica poden competir en el primer torneig de Grand Slam de l’any a causa dels requisits per entrar al país.

Djokovic va cancel·lar recentment la seva participació a l’ATP Cup i va deixar el seu viatge a Melbourne obert fins al final.

Notícies relacionades

El tennista, de 34 anys, va traduir el seu missatge també al serbi, en el qual indica que viatja a Austràlia després d’obtenir l’exempció i està llest «per viure i respirar tennis durant les pròximes setmanes. ¡Gràcies per tot el vostre suport!».

Les declaracions de la primera raqueta del món confirmen que el jugador no està vacunat i l’exempció és l’única manera d’entrar al país.