WTA Finals

Paula Badosa: «Tècnicament, he de millorar en tot»

«No ha sigut agradable per a mi, m’he quedat bloquejada», va afirmar sobre el seu partit amb Muguruza

Remata amb optimisme: «Soc més forta del que pensava en tots els aspectes»

Paula Badosa: «Tècnicament, he de millorar en tot»
2
Es llegeix en minuts

La catalana Paula Badosa, desena del rànquing mundial, va dir aquest dimarts que per complir el seu somni de ser una de les millors cinc tennistes del món, necessita créixer en tots els aspectes.

«Falta seguir en la mateixa línia, millorant mentalment, que em passin coses com les d’avui; això farà que millori. Tècnicament he de millorar en tot, el meu cop de dreta, el meu revés, el meu servei, tot es pot polir», va assenyalar Efe en una roda de premsa després de ser eliminada en la semifinal de l’Akron WTA Finals.

Badosa es va classificar al primer lloc del seu grup després de mostrar un gran tennis, però aquest dimarts no es va trobar còmoda a la pista i va caure per 6-3 i 6-3 davant la seva compatriota Garbiñe Muguruza en un duel que es va decantar de bon començament cap a un sol costat.

Davant els mitjans, va acceptar que per estar entre les cinc millors del rànquing una jugadora ha de fer-ho tot gairebé perfecte, i és el que buscarà a partir de la temporada vinent.

«Físicament he millorat, però em falta un nivell o dos més. He de seguir al mateix camí, hi haurà victòries i derrotes, caldrà acceptar-ho, gestionar-ho amb normalitat i aprendre de dies com avui», ha indicat.

Badosa ha sigut una de les tennistes de més creixement en el tour de la WTA, al pujar fins al desè lloc de la classificació, tot i que en el duel davant Muguruza va estar molt per sota del seu nivell.

«No he disfrutat gens, no ha sigut agradable per a mi, m’he quedat bloquejada. El que em sap més greu és que no he pogut competir, no sé què ha passat, però ella ha jugat molt bé, ha fet el que li tocava; el mèrit és per a ella», va asseverar.

La jugadora que va fer 24 anys aquest dilluns va plorar al camp i en els moments de descans; sobre això va dir que les llàgrimes van ser per la frustració d’haver jugat malament.

«He lluitat i avui no he trobat la manera de competir. Guanyar o perdre forma part de l’esport, però em fastigueja si no puc competir», va explicar.

Notícies relacionades

Paula, campiona del torneig Indian Wells, va confiar a allunyar aviat la tristesa per la derrota i, tot i que va acceptar passar un moment dolent, va acceptar que el 2021 ha sigut una gran temporada.

«Aquest any m’he adonat que soc més forta del que pensava en tots els aspectes. M’he posat en una posició en el circuit que no esperava, vaig descobrir que soc més forta del que pensava», va concloure.