WTA Finals

Muguruza, després de la seva victòria contra Badosa: «És, amb diferència, el meu millor partit a Guadalajara»

«He sigut mesurada per respecte a la Paula i perquè no em semblava adequat celebrar-ho», va explicar la vencedora

«La Paula ha tingut un any espectacular i ha d’estar contenta amb la seva progressió», va dir sobre la seva rival

Muguruza, després de la seva victòria contra Badosa: «És, amb diferència, el meu millor partit a Guadalajara»
2
Es llegeix en minuts

La tennista hispanoveneçolana Garbiñe Muguruza es va mostrar molt satisfeta després d’aconseguir el bitllet per a la final del torneig de mestres, que s’està disputant a Guadalajara (Mèxic) i va assegurar que va disputar el seu «millor partit» davant Paula Badosa en la ronda de semifinals (6-3 i 6-3).

«És el meu millor partit –amb diferència– que he jugat aquí a Guadalajara. Ja em sento finalista perquè ho acabo d’aconseguir, però ha sigut un partit molt complicat contra Paula Badosa. Mai ens havíem enfrontat, i això posa un nerviosisme extra. Ja soc a la final d’un torneig molt exclusiu i molt difícil d’arribar-hi. Ja penso en la final», va apuntar Muguruza en la roda de premsa posterior al partit.

«Aquest torneig el poso al mateix nivell que un Grand Slam, perquè són vuit jugadores i cada partit és com una final. És un treball que he realitzat durant molt temps i no saps quan pots aconseguir un torneig com aquest. Ara estic en una bona posició per donar el cop final demà i anar-me’n a casa amb una supertemporada», va analitzar.

«Tant de bo que sigui jo qui ho aconsegueixi», va afegir Muguruza, que va demanar ànims i suport a l’afició espanyola. «La meva diferència d’abans i ara són els anys d’experiència, la meva compostura a l’hora d’afrontar els moments. No hi ha una drecera per aconseguir-ho, i això s’aprèn amb l’edat i amb l’experiència», va assegurar.

«Ara em noto més preparada per saber manejar-me a mi mateixa millor. Avui sí que he jugat molt bé, he anat a poc a poc en progressió i he patit en els primers partits per tenir millor sensació avui. He sigut mesurada per respecte a la Paula i perquè no m’assemblava adequat celebrar-ho. Em queda un partit més, serà molt difícil, però vull estar concentrada i no deixar-me anar en cap moment», va manifestar.

Notícies relacionades

«¿Favorita? Puc ser-ho des del paper o des de la televisió, allà igual sí, però jo no ho veig així. No hi ha favorites aquí. Jo, de moment, sigui contra qui sigui, ja veurem què passa», va concloure Muguruza, que va elogiar el «gran any» de la seva víctima aquest dimarts.

«Crec que és una acumulació de tot, la Paula ha tingut un any espectacular i ha d’estar contenta amb la seva progressió. Ara és un moment dur, ha estat a punt d’arribar a la final, però ha d’anar-se’n de vacances amb bones sensacions perquè ja és al ‘top ten’ mundial», va concloure Muguruza.