TENNIS

Raducanu trenca amb l’entrenador amb qui va guanyar l’US Open

«M’he adonat que necessito algú que hagi tingut experiència en el circuit WTA», ha explicat la jove tennista

Raducanu trenca amb l’entrenador amb qui va guanyar l’US Open

EP

1
Es llegeix en minuts
EFE

Emma Raducanu va anunciar aquest divendres que no continuarà treballant amb Andrew Richardson, l’entrenador que la va acompanyar a la gira nord-americana i amb qui va guanyar l’US Open, perquè necessita algú que tingui experiència en el circuit WTA.

Raducanu, que ja havia treballat amb Richardson en la seva etapa júnior en el Bromley Tennis Centre de Londres, va trencar llaços amb Nigel Sears després de Wimbledon, on va arribar als vuitens de final, i va tornar a contractar Robertson per a la gira americana.

Ara, després d’aixecar l’US Open sent la primera tennista procedent des de la fase prèvia en aconseguir-ho, ha decidit prendre un nou rumb en la seva carrera.

Notícies relacionades

«En aquest moment de la meva carrera i jugant contra les millors tennistes del món, m’he adonat que necessito algú que hagi tingut experiència en el circuit WTA i al més alt nivell. Soc molt nova en això i necessito algú que em guiï i que hagi passat per això», va dir Raducanu en un acte en el centre nacional de tennis.

La jugadora britànica, primera de la seva nacionalitat en guanyar un Grand Slam des de 1977, va comentar que encara no té ningú al cap i que podria no prendre una decisió fins a final de temporada.