LLIÇÓ EN LA CHATRIER

Un Nadal implacable no es deixa sorprendre per Sinner

  • El 13 vegades campió del torneig arriba als quarts de final a Roland Garros al superar el talent italià

Un Nadal implacable no es deixa sorprendre per Sinner
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

La rebel·lió italiana haurà d’esperar almenys un any més. Rafael Nadal ha posat fi a les il·lusions de Jannik Sinner al qual ha derrotat per 7-6, 6-3 i 6-0 com en el partit anterior Novak Djokovic va tallar les aspiracions de Lorenzo Musetti.

Tant el 13 vegades campió del torneig com el número 1 sóna Roland Garros per a altres batalles. El partit de vuitens de final era aquest dilluns un pas més al camí cap al diumenge 13 de juny. 

Nadal no va començar bé. Malgrat fer un ‘break’ de sortida (2-1), Sinner el va recuperar aviat (2-3). L’italià es va llançar desbocat a un atac furibund amb els seus potents cops que ressonaven com trets en la gairebé buida Philippe Chatrier. A Nadal li costava tornar aquells trets que li venia de l’altre costat de la xarxa. 

Però quan Sinner semblava que podria arrabassar-li el primer set amb 5-3 al seu favor, el tennista italià va desaparèixer del combat. Va perdre la seva sacada amb una doble falta i sense cap primer i, amb 6-5 ja per a Nadl, se’n va anar als vestidors per un problema als ulls. Quan va tornar a la pista va ser per tornar a cedir la seva sacada i el primer set en 63 minuts.

Notícies relacionades

Nadal ja no li va donar més opcions. El campió no estava per a més ensurts. Va fer un pas endavant i va agafar el timó del partit cedint només tres jocs més a un Sinner que encaixava una altra lliçó d’un veterà que «sap on té el seu sostre», com deia Nadal abans del desafiament de la Nex Gen italiana. .

 En dues hores i 17 minuts posava fi a la rebel·lió italiana i continua a Roland Garros sense cedir un set. Ja en porta 35 de seguits. El seu pròxim rival serà l’argentí Diego Schwartzman.