DERROTA SORPRESA

Djokovic cau en el seu segon partit a Montecarlo

El número 1 mundial perd a vuitens de final davant el britànic Daniel Evans per 6-4 i 7-5

Djokovic cau en el seu segon partit a Montecarlo
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Sorpresa a Montecarlo. Novak Djokovic ha caigut eliminat als vuitens de final. El número 1 mundial, que havia fet un gran efecte després del seu debut davant l’italià Jannik Sinner en el seu segon partit al Country Club, ha sigut eliminat pel britànic Daniel Evans per 6-4 i 7-5.

En dues hores i sis minuts, Evans ha aconseguit un triomf que, possiblement, ni ell mateix confiava quan ha entrat a la central Rainero III del Country Club de Montecarlo. El tennista britànic, 32 mundial, s’ha trobat un regal d’entrada en el primer joc en el qualDjokovic ha comès quatre errors no forçats, d’ells dos dobles faltes.

Evans s’ha avançat amb 3-0 i ha deixat escapar un 40-30 i sacada per augmentar encara més el seu inesperat avantatge. Djokovic, que semblava totalment desconnectat, ha salvat la situació i ha aconseguit igualar el marcador amb 4-4. Semblava que el serbi havia trobat el seu ritme, però de nou ha cedit el servei i el set.

45 errors no forçats

Notícies relacionades

La segona mànega semblava que li aniria millor i es recuperaria del desastre quan Djokovic s’ha avançat 3-0 al marcador. Però, de nou, davant un Evans molt sòlid i valent, ha deixat escapar aquest avantatge acumulant errors no forçats (45 en tot el partit).

El tennista britànic, que amb 30 anys només ha disputat 19 partits a terra dels quals només n’ha guanyat 5, ha acabat sumant la més important de la seva vida, eliminant el número 1 mundial, dues vegades campió a Montecarlo (2013 i 2015), per classificar-se per als quarts de final del torneig on aquest divendres s’enfrontarà al belga David Goffin, que també ha causat sorpresa a l’eliminar l’alemany Alexander Zverev per 6-4 i 7-6 (9-7).