VICTÒRIA DE TRÀMIT

Nadal passa sense problemes a la tercera ronda d’Austràlia

  • El número 2 mundial es desfà del nord-americà Mmoh (177 mundial) per 6-1, 6-4, 6-2.

Nadal passa sense problemes a la tercera ronda d’Austràlia
1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Rafael Nadal no ha tingut problemes per accedir a la tercera ronda de l’Open d’Austràlia al derrotar el nord-americà Michael Mmoh per 6-1, 6-4 i 6-2. En poc més d’1 hora i 48 minuts el número 2 mundial s’ha imposat amb comoditat a un rival que ha estat lluny d’inquietar-lo, fins i tot amb els problemes d’esquena que arrossega el tennista balear.

Mmoh, número 177 mundial, només ha guanyat un joc a la primera mànega que amb prou feines ha durat 27 minuts. A la segona mànega, el tennista nord-americà, nascut fa 23 anys a l’Aràbia Saudita, de pare nigerià i mare irlandesa, ha intentat variar la seva tàctica excessivament conservadora per jugar amb més agressivitat.

Butifarra des de la grada

La tàctica i algun error de Nadal li ha permès mantenir la igualtat fins al 2-2, però quan Nadal li ha trencat el servei ja no ha pogut seguir el ritme d’un rival molt superior. El número 2 mundial ha encadenat 12 punts seguits, tres jocs en blanc i ha acabat el set amb tres ‘aces’, malgrat un incident, en l’últim joc, quan una dona s’ha aixecat i cridat fent una butifarra des de la grada. L’espectadora ha sigut expulsada de la grada davant el somriure de Nadal.

A l’última mànega (6-2) la pel·lícula no ha variat amb un Nadal que volia marxar el més aviat possible en un partit que s’ha disputat sota sostre a la Rod Laver Arena, en una jornada en què la calor (30 graus centígrads), el vent i la pluja en alguns moments han complicat el joc a les pistes exteriors.

Nadal s’enfrontarà a la pròxima ronda, dissabte, al vencedor del partit entre el britànic Cameron Norrie (69 mundial) i el rus Roman Safilin (183).

Notícies relacionades

També ha jugat a l’últim torn, a la John Caine Arena, la tercera central a Melbourne Park, Roberto Carballés contra el rus Daniil Medvedev. El tennista murcià (98 mundial) ha caigut contra el número 4 mundial per 6-2, 7-5 i 6-1.

Veure els resultats de la jornada i el programa de divendres a la web de l’Open d’Austràlia.