el virus i el tennis

Suspès també el Barcelona Open Banc Sabadell fins al 2021

Qui hagués comprat entrades tindrà dret a la devolució o les podrà bescanviar per a la pròxima edició

Melbourne (Australia), 25/01/2020.- Rafael Nadal of Spain in action during his third round match against Pablo Carreno Busta of Spain on day six of the Australian Open tennis tournament at Melbourne Park in Melbourne, Australia, 25 January 2020. (Tenis, Abierto, España) EFE/EPA/ROB PREZIOSO AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT EDITORIAL USE ONLY

Melbourne (Australia), 25/01/2020.- Rafael Nadal of Spain in action during his third round match against Pablo Carreno Busta of Spain on day six of the Australian Open tennis tournament at Melbourne Park in Melbourne, Australia, 25 January 2020. (Tenis, Abierto, España) EFE/EPA/ROB PREZIOSO AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT EDITORIAL USE ONLY / ROB PREZIOSO (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’organització del Barcelona Open Banc Sabadell  informa que l’ATP  (Associació de Tennistes Professionals) ha comunicat la cancel·lació de tots els tornejos del circuit professional internacional que s’han de disputar des d’avui fins a les pròximes sis setmanes. L’edició 2020 del torneig, que s’havia de jugar entre el 18 i 26 d’abril, es veurà afectat per aquesta mesura i en conseqüència no es disputarà.

 

L’organització del torneig està en contacte permanent amb l’ATP i amb les autoritats competents i vol mostrar la seva preocupació per la crisi sanitària en què tota la societat estem immersos solidaritzant-se amb les mesures que tenen com a prioritat la protecció de la salut dels aficionats, jugadors, periodistes i la societat en general. Els responsables de la competició han informat que quan es restableixi la normalitat, començaran a treballar immediatament en l’edició del 2021.

Notícies relacionades

 

Així mateix, l’organització vol informar les persones que hagin adquirit les seves entrades que es reemborsarà el seu valor a les que ho sol·licitin o se substituiran per entrades del torneig del 2021, respectant en tot moment la ubicació de la reserva.