EL PRIMER GRAN ESLAM DE L'ANY

Bautista continua amb la seva ratxa victoriosa a Austràlia

roberto-bautista

roberto-bautista

1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran

La ratxa continua per a Roberto Bautista. Des que va perdre el seu últim partit de la passada Copa Davis davant del rus Andrei Rublev, el tennista castellonenc no ha tornat a perdre. Aquest dimecres ha sumat la seva desena victòria consecutiva a l’imposar-se al nord-americà Michael Mmoh per 5-7, 6-2, 6-4 i 6-1 per accedir a la tercera ronda de l’Obert d’Austràlia. 

Bautista ha cedit el primer set després de la ratxa de 19 guanyats Mmoh (217è mundial), que jugava convidat per l’organització del torneig, i que en primera ronda va guanyar Pablo Andújar, ha sorprès l’espanyol a la primera mànega amb un joc molt agressiu i potent (el nord-americà ha aconseguit 13 ‘aces’).  El tennista nord-americà, de 22 anys, ha aprofitat les indecisions de Bautista, que ha deixat escapar a la primera mànega un 15-40 amb 4-4 i un altre ‘break point’ amb 5-5 per cedir després el seu servei per primera vegada, i el set.

Canvi de pista

El número 9 mundial ja no ha permès més sorpreses en els tres sets següents, en un partit que s’ha vist interromput per la pluja i pel trasllat per jugar el seu final sota el sostre del Melbourne Arena. Bautista s’enfrontarà aquest divendres, per jugar-se el passi als vuitens de final del torneig, al croat Marin Cilic, campió de l’Obert dels Estats Units 2014, que s’ha imposat al francès Benoît Paire en una dura batalla al límit dels cinc sets per 6-2, 6-7, 3-6, 6-1 i 7-6. L’espanyol ja va guanyar Cilic a Melbourne l’any passat. 

Juntament amb Bautista també van accedir a la tercera ronda de l’Obert d’Austràlia, l’actual campió, Novak Djokovic que es va imposar al japonès Tatsuma Ito per 6-1, 6-4 i 6-1, i l’ex número 1 i sis vegades campió a Melbourne, Roger Federer que es va desfer de Filip Krajinovic per 6-1, 6-4, 6-1.

Notícies relacionades

Aquest dijous, en l’últim torn de la jornada de nit a la central Rod Laver Arena (no abans de les 10.00 a Espanya), Rafael Nadal jugarà el seu partit de segona ronda davant de l’argentí Federico Delbonis (76è mundial) contra el qual el número 1 no ha cedit un sol set en els tres anteriors enfrontaments. 

Els resultats masculins de l’Obert d’Austràlia