LA FINAL DE L'ATP CUP

Bautista dona el primer punt a Espanya

El tennista castellonenc s'ha imposat al serbi Dusan Lajovic per 7-5 i 6-1

Sydney (Australia), 12/01/2020.- Roberto Bautista Agut of Spain reacts during his final match against Dusan Lajovic of Serbia on day 10 of the ATP Cup tennis tournament at Ken Rosewall Arena in Sydney, Australia, 12 January 2020. (Tenis, España, Estados Unidos) EFE/EPA/MARK EVANS EDITORIAL USE ONLY AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Sydney (Australia), 12/01/2020.- Roberto Bautista Agut of Spain reacts during his final match against Dusan Lajovic of Serbia on day 10 of the ATP Cup tennis tournament at Ken Rosewall Arena in Sydney, Australia, 12 January 2020. (Tenis, España, Estados Unidos) EFE/EPA/MARK EVANS EDITORIAL USE ONLY AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT / MARK EVANS (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran

Roberto Bautista ha obert la final de l’ATP Cup donant el primer punt a Espanya, com havia fet en les cinc eliminatòries anteriors de la competició. El tennista castellonenc, número 10 mundial, s’ha imposat al serbi Dusan Lajovic (34 mundial) per 7-5 i 6-1.

El partit ha sigut una batalla de dos jugadors de fons. Bautista ha sortit, com ja va fer el dia anterior contra Kyrgios amb les idees molt clares i demostrant una seguretat en cada cop que posaven el llistó molt alt a Lajovic per contrarestar-lo. El castellonenc ha guanyat els tres primers jocs però el deixeble de Josep Perlas ha reaccionat per anivellar el marcador i aguantar la batalla de pals fins al 5-5.

En aquesta situació Bautista ha fet un pas endavant en l’agressivitat del seu joc per forçar al límit Lajovic que, en el moment decisiu, ha tornat a cedir el servei i el set en 61 minuts.

Joc contundent

Notícies relacionades

Un cop dur per al tennista serbi que Bautista ha aprofitat una mica més per continuar forçant-lo a l’inici de la segona mànega, en què li ha trencat la sacada en dues ocasions més per col·locar-se amb un contundent 4-0. Un avantatge que ha mantingut el tennista espanyol, que només ha cedit un joc, amb el seu servei (4-1), per donar el punt a Espanya amb un ‘ace’.

Després de la victòria de Bautista, han entrat a la pista Rafael Nadal i Novak Djokovic per disputar un nou duel (el 55) en els seus enfrontaments i el primer des que fa un any el tennista serbi va derrotar el mallorquí a la final de l’Open d’Austràlia.