TENNIS

Ferrer segueix un dia més i espera Nadal a vuitens

L'alacantí es va desfer de Pouille cedint només quatre jocs

GRAFCAT7584. BARCELONA, 23/04/2019.- El tenista español David Ferrer durante el partido de segunda ronda del Open Barcelona Banc Sabadell que ha disputado hoy contra el alemán Mischa Zverev. EFE/Alejandro García

GRAFCAT7584. BARCELONA, 23/04/2019.- El tenista español David Ferrer durante el partido de segunda ronda del Open Barcelona Banc Sabadell que ha disputado hoy contra el alemán Mischa Zverev. EFE/Alejandro García / Alejandro Garcia (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

David Ferrer tornarà un dia més a la pista central Rafael Nadal aquest dijous per disputar els vuitens de final del Barcelona Open Banc Sabadell després de desfer-se del francès Lucas Pouille per 6-3 i 6-1. El tennista alacantí espera trobar-se a l’altre costat de la xarxa, precisament, el mateix Rafael Nadal, defensor del títol, per jugar un partit molt especial en el camí del seu comiat anunciat per d’aquí dues setmanes al Masters 1.000 de Madrid.

Ferrer ja va anunciar que volia marxar del circuit competint contra els millors i, davant de Pouille (32 mundial), ho ha tornat a demostrar. Davant del francès havia perdut anteriorment les dues ocasions que s’havia enfrontat i que aquest any, tot i que no està en la seva millor forma, va jugar les semifinals del Obert d’Austràlia.

El tennista francès es va veure superat per la consistència del joc de Ferrer que, sense res a perdre, es mostrava sobre la pista tan fort físicament com en la solidesa del seu joc. En tot just 75 minuts i cedint només quatre jocs va aconseguir una victòria més per sumar el seu palmarès personal.

"Soc aquí per guanyar"

Notícies relacionades

“Soc feliç, tennísticament em sento competitiu, content per tenir el nivell per acabar bé,” ha dit a peu de pista, entrevistat per Àlex Corretja. Davant d’un possible encreuament amb Nadal ha assegurat que arriba preparat per “intentar guanyar. Si soc aquí és per a això, si no m’hauria retirat abans. El partit serà complicat i intentaré disfrutar cada punt i cada moment”.

Fognini, baixa

Si la cara per al torneig va tornar a ser  David Ferrer, la creu se la va emportar l’italià Fabio Fognini, recent campió de Montecarlo diumenge passat, que va renunciar a jugar per problemes físics a l’engonal.