OPEN BANC SABADELL DE TENNIS

Fognini jugarà a Barcelona després de guanyar el seu primer Masters 1000 a Montecarlo

El tennista italià va superar a la final el serbi Dusan Lajovic per 6-3 i 6-4

lmendiola47843781 nog  roquebrune cap martin  france   21 04 2019   fabio fogn190421174432

lmendiola47843781 nog roquebrune cap martin france 21 04 2019 fabio fogn190421174432 / SEBASTIEN NOGIER

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fabio Fognini, de 31 anys, va aixecar aquest diumenge a Montecarlo el títol més important de la seva carrera a l’imposar-se sobre l’argila vermella de Montecarlo al serbi Dusan Lajovic per 6-3 i 6-4, en una hora i 38 minuts. És el primer Masters 1000 en la carrera del tennista italià que es convertirà en una de les atraccions del torneig Barcelona Open Banc Sabadell, que es disputarà durant aquesta setmana a les instal·lacions del RCT Barcelona.

Després de destronarRafa Nadal en semifinals, 11 vegades campió a Montecarlo, el tennista italià, actual número 18 del món, no va desaprofitar la seva oportunitat i va superar amb claredatLajovic, que s’havia plantat a la final del torneig monegasc sense haver cedit ni un sol set.

Quadro de luxe

La presència tant de de Fognini com de Rafa Nadal elevarà les expectatives del torneig barceloní, que obre aquest dilluns la 67a edició, i que comptarà amb un quadro d’altíssim nivell per la presència, entre altres, de l’alemany Alexander Zverev, del japonès Kei Nishikori (campió el 2014 i 2015) de l’austríac Dominique Thiem o del grec Stefanos Tsitsipas, finalista de la passada edició, aquests dos últims a la part del quadro del jugador mallorquí.   

Entre els al·licients emotius del torneig hi haurà la presència de David Ferrer, que en la seva última participació, podria trobar-se a vuitens amb Nadal, que busca el seu títol número 12 en aquesta edició, i que no s’estrenarà fins aquest dimecres sobre la terra barcelonina. Procedents de la prèvia van aconseguir la seva classificació aquest diumenge Marcel GranollersAlbert Ramos i l’argentí Diego Schwartzman, número 24 del món, a qui se li va oblidar la inscripció i va haver d’apuntar-se a la fase de classificació. 

Visita al Barça

Zverev i Thiemvan aprofitar la seva presència a la capital catalana per competir en l’obert barceloní per presenciar aquest  diumenge l’entrenament de la primera plantilla del Barcelona.

Els dos tennistes van acudir a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, on l’equip blaugrana va realitzar una sessió de recuperació després de la victòria d’ahir a la nit davant de la Reial Societat (2-1).

Notícies relacionades

Amb Gerard Piqué al capdavant, que lidera el projecte de la nova Copa Davis, els jugadors de la primera plantilla blaugrana es van interessar per la participació de Zverev, número 3 del món, i Thiem (5) a l’open barceloní.

Els futbolistes que millor parlen alemany, especialment Marc-André Ter Stegen, Kevin Prince Boateng i Ivan Rakitic, van ser els que van conversar més temps amb els dos tennistes, acompanyats en la seva visita pel director esportiu del torneig, Albert Costa.

Temes:

Rafa Nadal